Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ronde salontafelset Chicago

Salontafel

De perfecte plek voor accessoires!

Een gezellig aangekleed huis, drankjes op tafel, een hapje erbij en zelf met een plaid op de bank.  Heerlijk toch? Dat is hoe wij de wintermaanden overleven. Een fijne salontafel is daarin onmisbaar. Of je nu een grote salontafel in je woonkamer zet of meerdere kleintjes, bij MaximaVida hebben we het aanbod dat je zoekt.

Zoals je van ons gewend bent is in deze salontafellijn overal over nagedacht. Salontafels voor binnen én buiten, verschillende afmetingen en vormen, extra hoge tafeltjes en zelfs salontafels voor de DIY’er: onze onderstellen en salontafelbladen zijn los verkrijgbaar. Dus stel zelf je salontafel samen of geef eindelijk dat oude blad een nieuw leven!

Bekijk alle opties binnen onze salontafel collectie hieronder en bestel jouw favoriet.

Overwegingen in je salontafel keuze

Zet je je tafel binnen of buiten? Of moet de tafel multifunctioneel zijn? En welke vorm wil je voor jouw salontafel? Je kunt kiezen voor een ronde salontafel, maar in sommige interieurs staat vierkant of rechthoekig juist beter. En hoeveel salontafels wil je eigenlijk? Sets zoals de Chicago laten zich goed combineren. Je kunt dus kiezen voor twee of drie tafels bij elkaar of één grote. Voeg een bijzettafel toe en je hebt alle ruimte voor die drankjes!

Als je weet hoeveel tafels je wil en welke vorm de salontafel moet hebben, dan kun je nog kiezen uit verschillende materialen voor de poten en tafelbladen. Kortom: geen reden om niet dé perfecte salontafel voor jouw interieur te vinden.

Daarom kies je MaximaVida salontafels

  • Verschillende vormen, afmetingen en combinaties;
  • Keuze uit verschillende tafelbladen en -poten;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Perfect voor binnen én buiten;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Salontafels voor buiten

Salontafels voor binnen, dat kennen we allemaal. Hoewel het vinden van de juiste soms een behoorlijke opgave is, is het aanbod groot. Maar hoe zit dat met salontafels voor buiten? Ook daar wil je in de zomer lekker kunnen borrelen, thee drinken of een boek lezen. 

Daarom hebben we bij MaximaVida ook een salontafel serie voor buiten: de Vancouver salontafels. Het blad is gemaakt van mahoniehout. Mahonie groeit in Afrika en Azië en is zo populair vanwege de fraaie kleurnuances, die uiteenlopen van lichtgeel tot roodbruin. De Vancouver komt in ronde, vierkante en rechthoekige uitvoering en bevat zelfs een laptop tafel. Je vindt deze lijn hier

Salontafels voor de harde werker

Werk jij graag met je laptop in de woonkamer of buiten? In onze webshop vind je verschillende extra hoge salontafels, speciaal voor je laptop. Deze tafels passen over de bank en je schoot, waardoor je lekker kunt zitten en toch door kunt werken. Perfect voor die mooie zomerdag of de flexwerker!

Inspiratie, onderhoud en bestellen

Heb jij inspiratie nodig voor het kiezen van je ideale salontafel? Geen probleem. ga naar onze inspiratie-pagina of lees de blogs om inspiratie op te doen. Dan zie je direct hoe de salontafels eruit kunnen komen te zien. 

Weet je het al wel en ga je bestellen? Dan ontvang je de salontafel(s) gemiddeld in 4 tot 6 dagen. De montage is aan jou, maar is ontzettend eenvoudig dankzij onze uitgebreide handleidingen en video’s. Deze vind je terug op de productpagina’s, samen met een uitleg over met welk onderhoud je jouw salontafel zo lang mogelijk in topconditie houdt.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.