Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida rond eiken tafelblad Minsk met maxime stoelen okergeel warm oranje en steenrood Meubelen klein

Meubelen

Zijn vaak zowel voor binnen als buiten!

De grens tussen binnen en buiten vervaagt steeds meer. Vroeger bestonden er nog geen tuinmeubelen maar zette je gewoon een eetkamerstoel buiten als je even in de zon wilde zitten. Inmiddels is het aanbod tuinmeubelen enorm groot en gevarieerd. Maar doordat de huizen steeds kleiner worden zijn mensen vandaag de dag steeds vaker op zoek naar praktische flexibele oplossingen voor de inrichting van hun huis en buitenruimtes. Dit merken wij ook bij MaximaVida. Daarom kijken wij steeds vaker naar het zo flexibel mogelijk gebruiken van materialen en toepassingen. De meubelen die speciaal voor MaximaVida worden ontwikkeld zijn dus multifunctioneel. Neem als voorbeeld onze teakhouten tafels en banken, deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt deze meubelen ook nog customizen door er gave metalen poten onder te plaatsen. Ook onze stoelen Max en Delhi staan fantastisch aan een mooie eettafel óf tuintafel.

Meubelen

Bij onze meubelen maken we vaak gebruik van materialen die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Kijk dus ook eens bij onze tuinmeubelen!

Als echte houtspecialist hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment houten tuinmeubelen. Tuinsets, tuinbanken, tuinstoelen en uiteraard de picknicktafels. You name it, we’ve got it. Zelf zijn we enorm fan van dit natuurproduct. Dankzij zijn mooie en vooral werkende uiterlijk weet je altijd dat je een uniek artikel hebt. Echter weten we ook dat niet iedereen hier van houdt, daarom adviseren we altijd om je goed in te lezen over wat je van hout kan verwachten. Bij het gewenste artikel staat uitgebreide productinformatie over de eigenschappen van hout. Is er iets niet duidelijk of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wil je weinig onderhoud? Kijk dan is bij onze kunststof en aluminium tuinmeubelen en picknicktafels. Leuke hiervan is dat we hier ook een uitgebreid aanbod gekleurde meubelen in hebben. Naast onze houten artikelen hebben we ook een uitgebreid aanbod in aluminium en kunststof tuinmeubelen. Een mooi voorbeeld is onze zwarte aluminium picknicktafel Dex. Een strakke stijlvolle tafel waar je veel mensen aan kwijt kan. Voor extra comfort en sfeer hebben we een uitgebreid assortiment picknicktafelkussens in verschillende kleuren en prints.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.