Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Eettafel met Maxime stoelen

Meubelen

Vaak voor binnen en buiten!

Het aanbod tuinmeubelen en meubels voor binnen is enorm. Waar iemand vroeger geen tuinmeubels had, maar een eetkamerstoel naar buiten tilde als de zon scheen, zijn we de ruimtes steeds meer als ‘apart’ gaan zien. Daardoor is het aanbod tuinmeubelen en meubels voor binnen vandaag de dag enorm.

Toch wordt nu de vraag naar praktische, flexibele oplossingen voor het inrichten van huizen en buitenruimtes steeds groter. Mensen gaan kleiner wonen, willen minder spullen in huis of hebben een kleine tuin of balkon waar meubels op staan.

Daarom ontwikkelen we bij MaximaVida multifunctionele meubels, in materiaal en toepassing. Aanpasbaar, stijlvol en vaak voor binnen én buitengebruik. En doordat veel van onze meubels in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, kun je jouw huis helemaal naar eigen smaak inrichten!

Tafels voor binnen en buiten

Op onze website vind je verschillende soorten meubels, waarvan een deel binnen én buiten gebruikt kan worden. Zo ook onze tafels! Laat zien wie jij bent en wat jouw stijl is met onze tafelpoten en tafelbladen die je zelf kunt samenstellen. Ga je voor robuust en industrieel? Of past kleurrijk en romantisch meer bij jou? Je eigen tafel stel je in een paar klikken samen, of het nu om een salontafel, picknicktafel of eettafel gaat.

Stoelen waar je (rug) blij van wordt

Binnen ons aanbod stoelen staan twee zaken bovenaan de prioriteitenlijst: stijl en comfort. Houd jij van bourgondisch tafelen tot in de late uurtjes met een gezellige groep? Kies de kleuren van onze Maximus stoelen die perfect passen bij jouw stijl en tafel! Heb je een ronde eettafel of minder ruimte? Kies dan voor Maxime, het kleine zusje van de Maximus collectie.

Opgeruimd staat netjes met onze kasten

Op zoek naar een kast? Kies voor een lockerkast, tv-kast of nachtkastje in jouw favoriete kleur met de Finn collectie. Liever een andere look? Kijk tussen de kasten, gebruik de filters en vind jouw match. Onze kasten zijn met name geschikt voor binnen gebruik.

Waarom je voor onze meubels kiest?

  • Keuze uit tal van soorten, maten en uitvoeringen;
  • Mix en match met onze andere meubels
  • Perfect voor binnen én buiten;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Tuinmeubelen

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen. Doordat wij voor onze meubels vaak gebruik maken van materialen die binnen én buiten werken, kun je je zoektocht uitbreiden naar onze collectie tuinmeubelen! Ook hier vind je tal van speciaal ontworpen meubels die je met een gerust hart binnen en buiten in de tuin kunt zetten.

Langer genieten met het juiste onderhoud

Als echte houtspecialist hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment houten meubels. Stoelen, tafels, tuinsets en jawel: de picknicktafels. You name it, we’ve got it. Zelf zijn we enorm fan van hout. Dankzij het mooie en vooral werkende uiterlijk weet je altijd dat je een uniek artikel hebt. Maar daar houdt niet iedereen van. Dus lees je goed in over wat je van het hout kan verwachten!

Bij al onze artikelen vind je uitgebreide productinformatie en tips in onderhoud. Dat geldt niet alleen voor de houten meubels, ook voor de andere artikelen is beschreven hoe jij ze gemakkelijk zo lang mogelijk mooi houdt!

Inspiratie opdoen en bestellen

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Kijk eens op onze inspiratie-pagina of lees de blogs onderop deze pagina om inspiratie op te doen. Je vindt daar én bij al onze producten een heleboel voorbeeldfoto’s.

Heb je jouw ideale meubels gevonden? Je vindt bij het artikel altijd wanneer wij verwachten het product te kunnen bezorgen. Afhankelijk van de grootte van het artikel duurt dit gemiddeld 3 tot 4 dagen. Eenmaal binnen hoef je het meubel alleen nog in elkaar te zetten en kan het genieten beginnen!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.