Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida metalen bank Max roestbruin 120 cm voor garagedeur Tuinbanken

Tuinbank

Genieten van de zon!

Of je nou lekker 's morgen in de zon een bakkie wilt doen of eind van de middag de zonsondergang wilt zien, een tuinbank is onmisbaar. MaximaVida heeft een groot assortiment tuinbanken in diverse materialen. Waar moet je nou op letten als je een tuinbank koopt? Allereerst is de vraag natuurlijk waar je de bank wilt plaatsen. Moet het bankje voor je huis komen te staan of in de tuin? En met hoeveel mensen wil je op de tuinbank kunnen zitten. Een vaste stelregel is dat je mag uitgaan van ca. 50 cm per zitvlak. Een 120 cm bank is dus geschikt voor 2 personen en een 150 cm bank voor 3 personen. Naast de lengtemaat adviseren we je goed te kijken naar de zithoogte. Als je wat langer bent is een minimale zithoogte van 45 cm heel prettig.

Welke kussens passen bij je tuinbank?

Yes, je hebt je tuinbank gevonden! Welke is het geworden? Een mooie houten tuinbank of heb je voor onze Max bank gekozen? Met bijpassende stoelen Max in precies dezelfde kleur is je set zo compleet. Wil je de bank nog verder aankleden dan hebben we bij MaximaVida ook een mooie collectie kussens.

Tuinbank kussens
Wil je echt genieten van je tuinbank dan kan een tuinbank kussen niet ontbreken. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van je bank, omdat je dan echt lekker lang kan zitten. Voor elke bank hebben we een kussen op maat:
- 120 cm geschikt voor 2 personen
- 140 cm geschikt voor 3 personen
- 150 cm geschikt voor 3 personen
- 180 cm geschikt voor 4 personen

Naast dat je extra lekker zit op je tuinbank wil je ook dat het er als een mooi passend geheel uitziet. Wij hebben keus genoeg. Ben je op zoek naar een neutrale kleur? Dan is het bankkussen Antro voor jouw de beste keus. Heb je liever een print of iets heel fleurigs? Kijk dan is naar onze Dotan of Bliss kussens.

Onze specialiteit
Als echte tuinliefhebber heb je waarschijnlijk al een adirondack stoel in je tuin staan. Speciaal voor deze stoelen hebben wij op maat kussens laten maken. De kussen hebben een rug- en zitgedeelte en kunnen worden vastgemaakt met behulp van bevestigingskoorden. Dankzij deze kussen geniet je nog meer van deze stoel en kun je maximaal ontspannen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.