Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Emeraldgroene TV lockerkast Finn

Kasten

Maak opbergen leuk met onze kasten!

Ooit was de kast een functioneel meubel om spullen in op te bergen. Nu is het onderdeel van je interieur. Sterker nog, je kast kan een ware eyecatcher zijn die je inrichting naar een hoger niveau brengt. Die ontwikkeling is overal zichtbaar. Oude houten kasten krijgen een opknapbeurt en een nieuw leven in de huizen van nu. Moderne metalen kasten worden toegevoegd als een stoer element in de woonkamer. En een open kast is de perfecte plek om spullen zoals boeken, foto’s, sieraden, glazen of spellen uit te stallen.

Bij MaximaVida grijpen we deze leuke ontwikkelingen met beide handen aan en voegen we zelfs onze eigen van-oud-naar-nieuw kast toe: de lockerkast. Precies die lockerkasten hebben wij in een nieuw hip jasje gestoken waardoor ze niet kunnen ontbreken in jouw interieur. We hebben meerdere modellen ontwikkeld zoals een ladekast en een TV meubel; voor iedere opberg uitdaging een andere variant en de kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk al onze kasten hieronder, kies wat past bij jouw stijl en maak ook jouw interieur compleet.

Lockerkasten in alle kleuren

Onze Finn collectie bestaat uit een lijn metalen kasten die gebaseerd zijn op de ouderwetse lockerkasten. Je weet wel, die kasten die vroeger op school stonden, die je gebruikte op het station of in de gym. Die lockerkasten hebben wij in een nieuw, vrolijk gekleurd jasje gestoken dat ze onmisbaar maakt voor jouw slaapkamer, woonkamer, bijkeuken en andere ruimtes in huis. Met verschillende modellen, waaronder een ladekast, tv-meubel, kledingkast en nachtkastje, hebben we voor iedere opberg uitdaging een oplossing. Kies jouw favoriete kleur, jouw model en een passende uitvoering. Inrichten maar!

Wandkasten en wandrekken voor binnen

Onze collectie bestaat uit meer dan lockerkasten. Zo vind je wandkasten en wandrekken in verschillende stijlen en materialen op onze website. Een aantal wandrekken is buiten te gebruiken, maar het meeste raden wij aan om droog en beschermd van weersinvloeden te houden.

Zo is ons wandrek Jamie - uiteraard vernoemd naar Jamie Oliver - perfect voor de keuken, eet- of woonkamer. Het is dé kast om je (kook)boeken of tijdschriften in uit te stallen. Leuk, praktisch en ook voor kleine ruimtes geschikt. Wees creatief en laat ons weten hoe jij jouw wandrek styled!

Extra werkoppervlak met onze keukentrolley

En heb je onze keukentrolley Sergio al gezien? Deze stoere, robuuste trolley komt met en zonder wieltjes, dus je zet de trolley zo op elke gewenste plek. Het blad is ideaal om extra werkruimte in de keuken te creëren die je met je keukenblad mist. De schappen eronder laten zich mooi decoreren met jouw keukenapparatuur en mooie kookboeken. Het enige wat handig is om rekening mee te houden, is dat het om een houtproduct gaat. Onze ervaring leert inmiddels dat niet iedereen zo gecharmeerd is van hout, als dat wij dat zijn. Dus houdt je niet van een noest, kleurverschil of een houtscheurtje? Dan is deze werktafel niet geschikt voor jou. Inspiratie nodig voor de styling? Bij de producten vind je mooie productfoto’s!

Daarom kies je MaximaVida kasten

  • Keuze uit tal van soorten, maten en uitvoeringen;
  • Mix en match met onze andere meubels;
  • Perfect voor binnen én buiten;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Inspiratie, onderhoud en bestellen

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de verschillende kasten? Of kun je je maar lastig voorstellen hoe zo’n kast in je interieur staat? Kijk eens op onze inspiratie-pagina of lees de blogs om inspiratie op te doen.

Gevonden? Geweldig! Bezorging duurt gemiddeld 3 tot 4 dagen, maar bij elk artikel vind je een tijdschatting. Eenmaal binnen hoef je het meubel alleen nog in elkaar te zetten en kan het genieten beginnen!

Bij al onze artikelen vind je uitgebreide productinformatie en tips in onderhoud. Voor alle artikelen is beschreven hoe jij ze gemakkelijk zo lang mogelijk mooi houdt!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.