Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida lockerkast zwart 2 deuren keuken

Kasten

Extra opbergruimte!

Opbergen is nog nooit zo leuk geweest! Waar de kast vroeger een functioneel meubel was waar je spullen in opborg, maakt de kast tegenwoordig onderdeel uit van je interieurstijl. Zo zie je veel oude houten kasten die een opknapbeurt hebben gehad, maar juist ook veel moderne metalen kasten. Ook worden er steeds vaker open kasten en wandrekken aan het interieur toegevoegd om mooie souvenirs, foto's en boeken te laten zien.

MaximaVida heeft van de nood een deugd gemaakt en een hele nieuwe lijn kasten ontwikkeld gebaseerd op de ouderwetse lockerkasten. Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger op school of gebruikte je ze veel op stations? Precies die lockerkasten hebben wij in een nieuw hip jasje gestoken waardoor ze niet kunnen ontbreken in jouw woonkamer, slaapkamer of waar dan ook in huis. We hebben 4 verschillende modellen ontwikkeld zoals een ladekast en een TV meubel; voor iedere opberg uitdaging een andere variant en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Opbergen is leuk!

Naast onze mooie lockerkasten vind je ook andere unieke opbergitems in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze stoere robuuste keukentrolleys Sergio’s. Het blad is ideaal om net die extra werkruimte in de keuken te creëren, die je met je keukenblad mist. En de schappen eronder laten zich mooi decoreren met jouw keukenapparatuur en wat mooie kookboeken. Inspiratie nodig voor de styling? Bij de producten vind je mooie productfoto’s!

Gebruik je hem liever buiten tijdens de wekelijkse barbecue met vrienden en familie? Dan hebben ons speciale outdoor model met zinken werkblad en wieltjes. Het zinken werkblad zorgt ervoor dat het blad makkelijk weer schoon te maken is en met de wieltjes zet je de trolley op elke gewenste plek. Of dat nou binnen of buiten is.

Het enige wat handig is om rekening mee te houden, is dat het om een houtproduct gaat. Onze ervaring leert inmiddels dat niet iedereen zo gecharmeerd is van hout, als dat wij dat zijn. Dus houdt je niet van een noest, kleurverschil of een houtscheurtje? Dan is deze werktafel niet geschikt voor jou.

Een andere goede optie is ons wandrek Jamie, vernoemt naar de grote Jamie Oliver. Hoe leuk is het om je kookboeken binnen handbereik in de keuken te hebben. Het wandrek Jamie zorgt ervoor dat het leuk uitziet in de keuken en door zijn praktische vorm neemt hij weinig ruimte in. Maar laat je niet afleiden door de naam, wandrek Jamie laat zich ook goed lenen voor fotoboeken, leesboeken of een paar plantjes en kan ook prima op een andere plek in huis staan. Wees vooral lekker creatief!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.