Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij MaximaVida

Join us!

MaximaVida is dé webshop voor kleurrijke meubelen voor BINNEN en BUITEN. Ons kantoor met magazijn is gevestigd in Groenlo. Met een klein, hecht team wordt het hele ordertraject intern gedaan. Van het ontwikkelen en inkopen van producten tot het regelen van het logistieke proces, de klantenservice, de online marketing tot aan de fotografie.

We zijn een laagdrempelig bedrijf, waar ieder teamlid telt. We zijn positief ingesteld, leergierig en werken graag met elkaar samen. De ontwikkelingen in de internetwereld gaan snel, daar spelen wij continue op in. Hoe zorgen we ervoor dat het bestelproces zo soepel mogelijk loopt en pakketjes op tijd de deur uit gaan? We zijn altijd op zoek naar verbetering!

Regelmatig organiseren wij op vrijdagmiddag een borrel. Zeker in de zomermaanden is het gezellig om buiten aan de picknicktafel de week af te sluiten. Ook steken wij regelmatig tijdens de lunch de BBQ aan. Daarnaast organiseren wij 2x per jaar een personeelsuitje. In het begin van juli hebben we ons zomerfeest en richting het einde van het jaar ons kerstfeest ;-)

Heb je interesse in een baan bij ons?! Dan kun je altijd jouw CV met motivatie brief mailen naar sollicitaties@maximavida.com ter attentie van Suzanne Haeck!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.