Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij MaximaVida

Join us!

Over MaximaVida

MaximaVida is dé webshop voor kleurrijke meubelen voor BINNEN en BUITEN. Ons kantoor met magazijn is gevestigd in Groenlo. Met een klein, hecht team wordt het hele ordertraject intern gedaan. Van het ontwikkelen en inkopen van producten tot het regelen van het logistieke proces, de klantenservice, de online marketing tot aan de fotografie.

We zijn een laagdrempelig bedrijf, waar ieder teamlid telt. We zijn positief ingesteld, leergierig en werken graag met elkaar samen. De ontwikkelingen in de internetwereld gaan snel, daar spelen wij continue op in. Hoe zorgen we ervoor dat het bestelproces zo soepel mogelijk loopt en pakketjes op tijd de deur uit gaan? We zijn altijd op zoek naar verbetering!

Regelmatig organiseren wij op vrijdagmiddag een borrel. Zeker in de zomermaanden is het gezellig om buiten aan de picknicktafel de week af te sluiten. Ook steken wij regelmatig tijdens de lunch de BBQ aan. Daarnaast organiseren wij 2x per jaar een personeelsuitje. In het begin van juli hebben we ons zomerfeest en richting het einde van het jaar ons kerstfeest ;-)

Heb je interesse in een baan bij ons?! Dan kun je altijd jouw CV met motivatie brief mailen naar sollicitaties@maximavida.com ter attentie van Suzanne Haeck!

Vacature logistiek medewerker

Handen uit de mouwen!

Over jouw rol
Elke dag bestellen consumenten en bedrijven via onze site of marketplaces onze unieke producten. Deze worden dezelfde dag nog verwerkt in ons systeem, want de consument wil het graag zo snel mogelijk ontvangen. En hier kom jij in beeld.

Wanneer er online een bestelling wordt geplaatst, ben jij degene die de producten pakt en verzendklaar maakt. Jij kent de weg in ons magazijn als geen ander en weet vlot de producten te vinden en indien nodig in te pakken.

Het op tijd en onbeschadigd leveren van de juiste producten is voor jou een dagelijkse uitdaging. Naast een collega die graag de handen uit de mouwen steekt, ben jij iemand die goed het overzicht kan bewaren tijdens drukte in het magazijn.

Jouw werkzaamheden
- Verzendklaar maken en controleren van de online orders
- Lossen van containers en vrachtwagens uit Azië en Oost- Europa
- Meedenken over inrichting van magazijn en efficiëntie van verpakkingen
- Bestellen van verpakkingsmaterialen en klein onderhoud van rollend materieel
- Het netjes houden van ons magazijn, outlet en buitenterrein

Een heftruck diploma is een pré, mocht je dit niet hebben dan kun je deze bij ons behalen. Je kunt bij ons zowel fulltime als parttime aan de slag met uitzicht op een vast dienstverband.

Past bovenstaande omschrijving jou en word je blij van een bedrijf met een relaxte, informele sfeer? Mail dan je motivatie met CV voor 23 december 2022 naar sollicitaties@maximavida.com. Ben je niet zo’n schrijver kom dan gewoon langs voor een kop koffie 😉

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.