Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida eiken tafel hairpin poten 3 pin rotan stoelen Tafelpoten klein

Tafels

Lekker lang tafelen!

Vind je het ook zo leuk om te spelen met je interieur? Dat is precies wat wij bij MaximaVida ook leuk vinden. Geen volledig gestylede woonkamers die je kan kopiëren, maar de mogelijkheid om je eigen stijl en je eigen draai aan je interieur te geven. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze tafelpoten en tafelbladen die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Bij eettafels hebben we al verschillende opties gecombineerd. We hebben mooie robuuste houten bladen in verschillende afmetingen en in verschillende soorten hout. Gecombineerd met een industrieel tafelonderstel of een paar industriële schuine poten heb je al snel je eettafel staan. Aankleden met wat mooie accessoires en je nieuwe eyecatcher is klaar. Ben je op zoek naar extra werkruimte in de keuken? Kijk dan ook eens naar onze werktafel Sergio

Onze meubelen

Voor zowel voor binnen als buiten!

De grens tussen binnen en buiten vervaagd steeds meer. Vroeger bestonden er nog geen tuinmeubelen maar zette je gewoon een eetkamerstoel buiten als je even in de zon wilde zitten. Inmiddels is het aanbod tuinmeubelen enorm groot en gevarieerd. Maar doordat de huizen steeds kleiner worden zijn mensen vandaag de dag steeds vaker op zoek naar praktische flexibele oplossingen voor de inrichting van hun huis en buitenruimtes. Dit merken wij ook bij MaximaVida.

Daarom kijken wij steeds vaker naar het zo flexibel mogelijk gebruiken van materialen en toepassingen. De meubelen die speciaal voor MaximaVida worden ontwikkeld zijn dus multifunctioneel. Neem als voorbeeld onze teakhouten tafels en banken, deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt deze meubelen ook nog customizen door er gave metalen poten onder te plaatsen. Ook onze stoelen Max en Delhi staan fantastisch aan een mooie eettafel óf tuintafel. Bij MaximaVida vind je geen compleet gestylede huizen en tuinen, wij geloven dat iedereen graag zijn eigen draai geeft aan zijn of haar interieur. We inspireren je graag met onze styling, maar nodigen je uit om je zelf uit te leven en bijvoorbeeld met onze tafelpoten je eigen eettafel te creëren!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.