Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tuinbank kussen Bliss

Tuinbank kussens

Maar liefst 8 cm dik!

Met onze tuinbank kussens haal je naast zitcomfort door de mooie kleuren en prints ook een stuk sfeer in je tuin. De 5 cm dikke tuinbank kussens zijn aan de achterzijde voorzien van twee koordjes waarmee je ze vast zet aan je tuinbank. Ideaal is dat bijna al onze tuinbank kussens waterafstotend zijn, lekker praktisch schoonmaken als iemand een glas drinken om stoot en makkelijk als er een klein Hollands buitje regen valt.

Al onze tuinbank kussens zijn verkrijgbaar in de maten 120 cm ( 2 personen), 140 en 150 cm ( 3 personen) en 180 cm ( 4 personen) en ook verkrijgbaar als picknicktafel kussen en/of sierkussen, ideaal om te combineren!

Comfortabel zitten!

Zoals je wellicht al weet, houden wij bij MaximaVida van gezelligheid. Een lekker avondje borrelen met vrienden of heerlijk dineren in de buitenlucht. Wij houden ervan! Maar om deze avonden zo lang mogelijk te laten duren moet je wel lekker kunnen zitten. En daarom hebben wij, speciaal voor onze picknicktafels en biertafelsets een mooie lijn met picknicktafelkussens ontwikkeld. Een uitgebreid aanbod in verschillende kleuren en patronen, waardoor er voor iedereen wat te vinden is.

De kussens hebben allemaal een dikte van 5 cm waardoor je echt heel comfortabel zit. Om ervoor te zorgen dat je onze kussens goed buiten kan gebruiken zijn de meeste kussens waterafstotend, waardoor ze makkelijk een nachtje buiten kunnen liggen. Ook is dit ideaal als je kinderen net een plons in het zwembad hebben genomen. Met een gerust hart laat je ze daarna op de picknicktafelkussens zitten. Slaat het weer plotseling om? Dan is het wel verstandig de picknicktafelkussens naar binnen te halen.

Maar laat je niet beperken door de gedachte dat je de bierbank kussens alleen buiten kan gebruiken. Ook binnen staan ze superleuk en fleuren ze boel lekker op. Een mooie biertafel set op de knutselkamer van de kinderen staat toch net iets leuker met een paar vrolijke kussens erop? Plus, de kinderen blijven langer zitten om te knutselen waardoor jij ook net iets langer van je rust kan genieten.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.