Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Chicago tafelblad zwart met Portland poot

Tafelblad

Maak zelf je tafel!

Bij MaximaVida worden we heel blij van mensen die hun eigen stijl ontwikkelen. Onze tafelbladen zijn hiervoor een uitermate geschikt artikel. Houd je van rond, vierkant of rechthoekig? Ga je voor vurenhout, stijlvol teak of voor een geprint tafelblad in een hip kleurtje?! Keuze genoeg in ons assortiment tafelbladen. Verschillende bladen kunnen zowel voor binnen als buiten worden gebruikt zoals onze teak tafelbladen.

En als je dan het tafelblad van je keuze hebt gevonden, kun je je gaan uitleven op het kiezen van de tafelpoten. Want ook qua tafelpoten hebben wij verschillende materialen en stijlen waar je uit kunt kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor hele strakke industriële poten of een echte retrolook met onze hairpinpoten?

Nog tafelpoten nodig voor bij je tafelblad?

Tafelpoten heb je in allerlei soorten en maten. Ken je die van je opa en oma nog van vroeger? Zo’n donkere houten tafel met van die grote tafelpoten. Een en al jeugdsentiment, maar nu ben je vooral heel blij dat trends veranderen en dat je er steeds meer je eigen draai aan kan geven. Bij MaximaVida helpen we je daar graag bij!

Hou je van meubels met een verhaal? Kijk dan is naar onze hairpin poten. Deze poten vinden hun oorsprong vlak na de tweede wereldoorlog in de Verenigde Staten. De ontwerper Henry P. Glass bedacht ze om tuinmeubelen mee te maken, echter werd het ontwerp wereldwijd opgepakt door de meubelindustrie. Inmiddels zijn we tientallen jaren verder en nog steeds komen de hairpin poten terug in veel verschillende interieurs. Wij hebben de poten in verschillende maten en kleuren. Perfect om je eettafel uniek te maken of je bijzettafel nog wat mooier te maken.

Voor tijdelijke oplossingen zijn onze tafelpoten met klem ideaal. Je legt het blad tussen de klem en je draait de draaischroef aan. Binnen 1 minuut heb je een extra bijzettafel staan voor de visite of snel een bureau voor je studerende zoon.

Nieuw zijn onze metalen schragen. Wederom een creatieve variant van de tafelpoten. Ook met deze poten heb je binnen de kortste keren een oude houten plank veranderd in een mooie tafel. De zuignappen op de schragen houden de plank vast waardoor er geen schroeven aan te pas hoeven te komen. Een paar mooie planten er op en klaar!

Zoals je ziet keuze genoeg op het gebied van tafelpoten. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij de sfeerfoto’s die bij onze producten staan. Hier doe je een hoop leuke ideeën op!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.