Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
kunststof adirondack tuinstoel montreal wit bij een meer op een zonnige dag

Loungestoel

Heerlijk wegdromen!

Ontspannen achterover leunend, genieten van de warme zonnestralen in combinatie met een goed boek en een goed glas wijn. Klinkt perfect toch? Met onze Adirondack loungestoelen geniet je optimaal van het heerlijke weer! De natuurlijke ergonomische vormen van de stoel zorgen voor een comfortabele ontspannen houding, waardoor je heerlijk wegdroomt. Ga je voor het complete plaatje? Dan kan het voetenbankje niet ontbreken. Onze mahoniehouten Adirondack stoelen hebben we in de mooie mahoniekleur en in het wit en in het zwart. Als echte houtliefhebber zijn deze stoelen een aanwinst voor je tuin!

Heb je liever geen houten product? Dan is onze kunststof Adirondack stoel ideaal. Het zelfde comfort en de zelfde uitstraling als de mahoniehouten stoel alleen veel minder onderhoud!

Nog een tip van ons, voor optimaal comfort adviseren wij om 1 van onze stoelkussens, speciaal gemaakt voor onze Adirondack stoelen, bij te bestellen.

Optimaal samen genieten met de MaximaVida adirondack tuinstoel set!

Onze adirondack stoelen zijn super comfortabel loungestoelen voor buiten. Je zit altijd goed! Ga je voor dubbel comfort, dan kunnen wij niet anders dan de complete set aanbevelen. Heerlijk met z’n tweeën neem je de dag nog even door. Genietend van de ondergaande zon met een lekker wijntje erbij! Heerlijk toch om zo samen een zomerse dag te eindigen?

De set wordt geleverd met 2 stoelen, 2 voetenbankjes en een bijzettafel. Met de bijzettafel heb je je boek en je kopje koffie altijd bij de hand wat natuurlijk erg handig is. Maar met het voetenbankje erbij is optimaal genieten gegarandeerd.

Tuinstoelen met voetensteun
Wat maakt het voetenbankje dan zo’n goede toevoeging? De ergonomische rondingen die in de stoel verwerkt zitten lopen door in het voetenbankje. Hierdoor sluit het voetenbankje vloeiend aan bij de stoel en wordt het ergonomisch van de stoel verlengd door het voetenbankje.

Heb je de stoelen nou al staan, maar zou je graag het voetenbankje en de tafel er los bij willen bestellen? Dat kan! Alle artikelen van de Adirondack serie zijn los te bestellen. Kijk dan ook gelijk even bij onze, speciaal op maat gemaakte, Adirondack zitkussens. Als je het hebt over optimaal comfort dan kan een goed kussen niet ontbreken.

Ga je voor houten of kunststof adirondack stoelen?

Nieuw in ons assortiment zijn onze kunststof adirondack stoelen. Voor het comfort maakt het niks uit, de kunststof adirondack stoel zit net zo lekker als de houten adirondack stoel. Voor het onderhoud is het wel een wezenlijk verschil. Als echte houtliefhebber weet je dat je te maken hebt met een natuurproduct dus dat hout kan werken en dat het onderhoud nodig heeft. Is dit niet wat jouw voorkeur heeft? Kijk dan eens bij de kunststof Adirondack stoelen.

Adirondack stoel kunststof
De stoel is gemaakt van HDPE kunststof, het meest gebruikte kunststof ter wereld en is echt onderhoudsvriendelijk en ook een pluspunt, goed recyclebaar. Hoe vriendelijk is dat onderhoud dan? Maak de adirondack stoel af en toe even schoon met HG kunststof intensief reiniger en that’s it!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.