Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tuinmeubel beschermhoes

Tuinmeubel beschermhoes

Zware kwaliteit voor een scherpe prijs!

De nieuwe MaximaVida afdekhoezen zijn gemaakt uit maar liefst 600 gram per m2 dik polyester doek dat is voorzien van een waterafstotende coating. De beschermhoezen zijn voorzien van 4 metalen ringen aan de onderzijde. Met de meegeleverde nylon koordjes kun je je hoes vastzetten. Polyester doek is flexibel net als tentzeil, je kunt je hoes na gebruik dan ook eenvoudig weer opvouwen. Zorg bij afdekking met een beschermhoes voor voldoende ventilatie, op deze manier voorkom je vocht- en schimmelvorming onder de hoes!

Onderhoud je tuinmeubelen goed

Tijdens het aanschaffen van een mooie tuinset bestel je er uiteraard direct een beschermhoes bij. Maar bedenk je ook vast hoe je je nieuwe aankoop gaat onderhouden en bestel dit ook direct mee! Een goed voorbeeld hiervan is onze anti-vocht en anti splinter set met de toepasselijke naam ‘Voetjes van de vloer’. In de herfst kan het flink regenen. En je picknicktafel staat gewoon buiten, wat geen probleem is. Echter moet je oppassen dat de poten niet continue in een regenplas staan. Dat kan er voor zorgen dat tafelpoot gaat rotten. Met onze voetjes van de vloer voorkom je dit. Een kleine investering die de levensduur van je picknicktafel enorm kan verlengen.

Bestel je iets uit onze collectie teakhouten meubelen? Dan wordt dit onbehandeld naar je toegestuurd, hierdoor zal het erg mooi vergrijzen. Wil je dit niet? Dan kun je een blik hardhout olie mee bestellen. Hiermee behoudt het hout zijn eigen kleur en vormen regendruppels geen vlekken.

Word het tijd voor een beetje kleur in je tuin? Dan kun je je picknicktafel natuurlijk ook een vrolijk kleurtje geven. We hebben een aantal leuke kleuren in ons assortiment, waarmee je je houten tuinmeubel een nieuwe look geeft! Voordeel van deze verf is, is dat ie speciaal ontworpen is voor hout. De verf heeft een bepaalde elasticiteit, wat er voor zorgt dat je minder ‘last’ hebt van de werking van hout. Ga je liever niet zelf aan de slag? We hebben uiteraard ook gezorgd dat je de picknicktafels geverfd en al bij ons kunt bestellen. Mocht je gekleurde picknicktafel toe zijn aan wat onderhoud, dan komt de verf weer goed van pas.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.