Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tuin kussen Terra

Tuinkussens

Zitcomfort in vele trendy prints!

Met onze tuinkussens haal je naast zitcomfort door de mooie kleuren en prints ook een stuk sfeer in je tuin. Bijna al onze tuinkussens zijn waterafstotend, lekker praktisch schoonmaken als iemand een glas drinken om stoot en makkelijk als er een klein Hollands buitje regen valt. Uniek is dat al onze kussens verkrijgbaar zijn in verschillende modellen; als picknicktafel kussen, bankkussen, stoelkussen en sierkussen. Kun je ze lekker met elkaar combineren!

Keuze genoeg!

Zoals je ziet hebben we een uitgebreid assortiment kussens in veel verschillende kleuren. Ook voor de picknicktafel hebben wij op maat gemaakt kussens in dezelfde dessins. Super leuk en deze wil je graag in je tuin hebben. Maar welke tuinset ga je er dan bij nemen? Ook daarin hebben we volop keus!

Wat je vast al in de gaten hebt, wij van MaximaVida houden van hout! Daarom bieden wij verschillende houten tuinsets aan. Het mooie van onze sets is dat je deze op allerlei manier kan combineren. Een goed voorbeeld hiervan is onze teak tuinset Java. Die bestel je met stoelen of met banken, of je gaat voor de combinatie van stoelen en banken. Vind je het hout heel mooi maar heb je liever een wat meer industriële look? Kies dan voor de set met de gelakte schuine poten. De donkere kleur van de poten geeft er gelijk een hele andere look aan. Wil je nog meer variatie? Kies dan nog voor de combinatie met onze Max stoelen of onze rotan stoel Delhi. Een paar mooie bankkussen erbij en je set is compleet!

Kleine tip van ons, hout werkt. Hoe veel dit is, is afhankelijk van de plek waar het staat. Neem dit dus mee in je aankoop en laat je, indien nodig, extra informeren.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.