Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tuinstoel kussen Stine

Tuinstoel kussens

Waterafstotend dus perfect voor buiten!

Een kussen in je tuinstoel maakt een avondje met vrienden en familie in de tuin zitten nog relaxter. Onze tuinstoelkussens hebben de ideale maat (46 x 46 cm) voor bijna alle mogelijke eettafelstoelen. Zo passen onze stoelkussens perfect op de metalen stoel Max en de teakhouten stoel Sunda. De stoelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints net als de bijpassende tuinbank en sierkussens. Tevens zijn de meeste kussens waterafstotend! De stoelkussens hebben linten aan de achterkant zodat je ze aan de stoel kunt vastmaken en ze goed op hun plek blijven liggen.

Comfortabel zitten!

Bij MaximaVida genieten we van het leven! Heerlijk lang tafelen met vrienden op een warme zomeravond of tijdens het kerstdiner. Onze Max XXL stoelen zorgen er voor dat je heerlijk zit. Of wat dacht je onze Adirondack loungestoelen? Die lenen zich perfect om eindelijk dat boek uit te lezen. Heerlijk relaxt op je vrije ochtend, genieten van de eerste zonnestralen.

Om alles nog comfortabeler te maken kunnen een paar goede zitkussen niet ontbreken. We hebben neutrale kussens, maar ook een aantal kussens met een vrolijk design. Voordeel van deze kussens is dat ze:

- Waterafstotend zijn
- Je kan ze vast maken aan de rugleuning
- De kussens zijn 7 cm dik

Zoals je hierboven leest zijn de kussens lekker dik, waardoor je heerlijk zit. Naast dat het voor comfort zorgt, is het natuurlijk ook een stukje aankleding waardoor het er allemaal nog gezelliger uitziet.

Voor onze Adirondack loungestoelen hebben we speciaal kussens ontworpen. Deze kussens hebben naast een zitvlak ook een rug gedeelte waardoor je heerlijk achterover leunt. Voetenbankje erbij en klaar!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.