Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zakelijk

Terras of groot project inrichten?!

Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor grotere projecten of heb je advies nodig bij de inrichting van een locatie? Wij maken geen producten op maat, maar verder is er veel mogelijk. Denk aan het meedenken bij het inrichten van jouw terras, glampingtent, buitenplaats of andere projecten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten precies welke MaximaVida artikelen goed aansluiten bij jouw wensen. Scroll down voor meer informatie over het merk en de producten van MaximaVida of klik door naar Projecten en raak geïnspireerd door de verschillende projecten waar wij aan meewerkten!

Productie van onze meubelen

MaximaVida heeft unieke producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Deze door onszelf ontwikkelde producten worden voornamelijk geproduceerd in Azië en Oost Europa. We werken met deze producenten samen omdat ze voor ons de beste zijn op hun vakgebied en omdat ze onze visie delen over coöperatief werken en productkwaliteit. Wij werken rechtstreeks met de producenten, dus zonder tussenpersonen. Dit betekent voor jullie een prachtig meubel voor een eerlijkere prijs!

We zijn vaak al jarenlang bekend met onze partners, we houden van korte lijntjes en goede, maar duidelijke communicatie. Voor onze metalen Max tuinmeubelen hebben wij zelfs een eigen productie in China. Wij proberen onze partners jaarlijks te bezoeken zodat we een kijkje kunnen nemen in de keuken. Dit zorgt voor een trouwe en goede onderlinge band waar wij enorm trots op zijn. Door deze formule worden de meest perfecte artikelen geproduceerd en dat merk je!

Een van de vaste medewerkers van onze producent in China

Grote voorraad binnen- en buitenmeubelen

Omdat wij onze eigen producten ontwikkelen en rechtstreeks verkopen beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij projecten en grotere opdrachten en direct uit voorraad leveren. Het assortiment picknicktafels en accessoires mag zich na jaren van uitbreiding veruit de grootste in de Benelux noemen. We zijn daarom al jaren een betrouwbare leverancier voor de horeca, recreatie, projectinrichters, sportclubs en scholen, hoveniers en verschillende overheidsinstanties.

Wie zijn onze zakelijke klanten?

Enkele bekende namen uit onze klantenkring zijn Landal Greenparks en Madurodam, maar ook horecazaken en strandtenten vinden bij ons de juiste meubels! Onderaan deze pagina vind je verschillende projecten ter inspiratie.

Het neerzetten van de binnengekomen vracht in het MaximaVida magazijn

Groter aantallen meubels nodig?

Zoals je kunt zien zijn de prijzen van onze meubelen op onze webshop inclusief BTW. Voor ondernemers werken wij natuurlijk met prijzen exclusief BTW. Bij MaximaVida hanteren wij geen minimumorder bedrag! Je kan dus voor ieder bedrag bij ons bestellen! Indien voorradig kunnen wij ook grote aantallen op iedere gewenste locatie snel bij je afleveren. MaximaVida levert binnen heel Europa probleemloos jouw meubels af, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de actuele voorraad? Je kunt op de website het desbetreffende artikel opzoeken en direct zien hoeveel stuks nog op voorraad zijn. Indien een product op dit moment niet aanwezig is kan je hier ook de verwachte levertijd terugvinden. Wil je als ondernemer of bedrijf onze producten bestellen, schroom dan niet om via de mail contact met ons op te nemen om een offerte aan te vragen, dit doe je door te mailen naar info@maximavida.com of onderstaand contact formulier in te vullen.

Magazijn medeweker MaximaVida pakt een bestelling

Gebruik van Intracommunautaire levering maken?

Is jouw bedrijf gevestigd in een ander EU-land en wil je bij MaximaVida een order plaatsen? Dan is er sprake van intracommunautaire levering. Deze order wordt in Nederland belast met 0% btw, je draagt btw af in het land waar je bent gevestigd. Hiervoor moet je als ondernemer een btw-identificatienummer aan ons kunnen overleggen.

Hiervoor kun je het beste rechtstreeks via de mail contact met ons opnemen of onderstaand contactformulier invullen. Helaas is het niet mogelijk om via onze webshops BTW vrij te bestellen. Mail ons welke artikelen je wilt bestellen en vermeld je bedrijfsnaam, adresgegevens en BTW nummer. Dit btw nummer controleren wij op juistheid middels een VIES toetsing. Vervolgens maken wij een offerte voor je, die we je toesturen via de mail. Na akkoord zetten we jouw order in bestelling. Op deze manier wordt je bestelling belast met 0% btw. Mocht na controle van het btw nummer blijken dat er bijzonderheden zijn, zullen wij eerst contact met je opnemen.

Transport van onze meubels

Omdat we al zolang producten van over de hele wereld naar Nederland halen, weten we inmiddels heel goed hoe de logistieke wereld werkt. We doen er dus alles aan om de goederenstroom te optimaliseren, zodat het milieu minimaal wordt belast én het transport betaalbaar blijft. Des te kleiner de pakketten des te lager de transportkosten, waardoor we jullie een betaalbaarder product kunnen aanbieden. Dit betekent dat de meeste producten als bouwpakket worden geleverd.

Ook doen wij ons best om de artikelen met zo min mogelijk CO2 uitstoot aan je te leveren, zo werkt een groot gedeelte van onze transporteurs met 100% elektrische bedrijfsbussen en vrachtwagens. Dit in combinatie met bouwpakketten die minder ruimte innemen en verpakt zijn in gerecyclede dozen hoef jij je bij een aankoop zeker niet schuldig te voelen voor het milieu.

Logistiek expert

Gebruik maken van onze opbouwservice?

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen beschikt over het juiste gereedschap, de ruimte of tijd om onze producten zelf op te bouwen. Je kunt bij MaximaVida gebruik maken van onze opbouwservice. Wij zetten je meubel vakkundig, veilig en snel klaar! We kunnen zelfs het verpakkingsmateriaal weer voor je meenemen zodat je dit niet zelf hoeft af te voeren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

Opbouwservice nodig?

Contact opnemen

Klantenservice
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.