Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Okergele TV lockerkast

TV meubel

Lekker bankhangen!

Een leuke en praktische toevoeging aan je interieur, dat zijn onze lockerkasten! Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger op school of gebruikte je ze veel op stations? Precies die lockerkasten hebben wij in een nieuw hip jasje gestoken waardoor ze niet kunnen ontbreken in jouw woonkamer. Dit lage kastje is perfect als TV meubel. Snel en makkelijk stop je de rommel van overdag in de kast waarna je lekker op de bank ploft om je favoriete serie te kijken.

We hebben 4 verschillende modellen in verschillende kleuren, allemaal gemaakt van metaal. Dit maakt dat de kasten erg onderhoudsvriendelijk zijn. Even een doekje erover heen en de kast is weer schoon en dankzij de wat hogere poten kun je ook makkelijk met de stofzuiger onder de kasten komen. Des te sneller kun jij weer lekker op de bank kruipen!

Op zoek naar extra werkruimte?

Je tv meubel is uitgezocht en de woonkamer is compleet. Nu ben je ook nog op zoek naar meer werkruimte in de keuken? We hebben een mooie serie keukentrolleys in verschillende kleuren. Wit, zwart of gewoon de mooie hout kleur, er zit vast een kleur tussen die bij jou in de keuken goed staat.

We hebben de keukentrolley met wieltjes en zonder wieltjes. Dus weet je zeker waar je hem wilt hebben en vind je hem ook super leuk als onderdeel van jouw inrichting dan is het vast leuk om hem op 1 plek in de keuken te laten staan. Of ergens anders in huis, want dat kan natuurlijk ook.

Heb je hem echt in gedachte als verlengstuk van je aanrecht of misschien vind je het wel handig om al je gasten in keer te bedienen? Dan is keukentrolley met de wieltjes ideaal. Makkelijk en soepel rijd je hem overal naar toe. Is het lekker weer en wil je hem ook graag buiten gebruiken? Dan is onze speciale outdoor trolley wellicht een beter idee. Dankzij zijn zinken werkblad is hij makkelijk schoon te maken en dus ideaal te gebruiken voor de buurt barbecue. Onze Sergio is geschikt voor de echte houtliefhebber die niet schrikt van een noest, wat kleurverschil of een houtscheurtje.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.