Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida stoelen geel Max dichtbij aan het water zonnebloemen

Tuinset

Voor welke stijl kies jij?!

Niets lekkerder dan op een mooie dag buiten ontbijten of dineren! Net als jouw inrichting in de woonkamer bepaalt jouw tuinset de sfeer in jouw tuin. Bedenk dus eerst wat voor sfeer jij wilt creëren in jouw tuin of op jouw terras voordat je een tuinset kiest. Houd je van romantiek of ga je eerder voor een strak design. Onze tuinsets zijn er in verschillende stijlen. En je kunt zelf jouw ideale opstelling bepalen qua type tafel en aantal stoelen en banken. Maak de look af door bijpassende kussens uit te kiezen. Bij MaximaVida hebben wij verschillende modellen kussens voor zowel je stoelen als banken.

Weer naar buiten!

Heerlijk he, je kunt weer naar buiten! De kinderen kunnen weer buiten spelen en iedereen is net wat vrolijker. Je hebt net bij MaximaVida je tuinset besteld, maar je wil toch eigenlijk niet dat de kinderen deze set ook gaan gebruiken om aan te kleuren, te verven, te kleien en noem maar op. Die vlekken wil je niet op je tafel.

Super leuk zijn dan ook onze kinderpicknicktafels. Ze staan erg mooi in je tuin en ook voor de speelhoek binnen zijn ze super handig. In verschillende vrolijke kleuren of in mooi hout zijn dit de ideale tafels waar je kinderen heerlijk aan kunnen spelen. Praktisch aan de gekleurde tafels is de opbergruimte in het midden van de tafel. Ideaal om na het knutselen alles weer in op te bergen.

Los van het spelen kun je er natuurlijk ook gewoon heerlijk aan eten. Lekker met vrienden barbecueën en de kinderen komen ook mee? De volwassen aan de tuinset met het oog op de barbecue en de kinderen lekker met ze allen aan hun eigen picknicktafel. Ideaal toch?

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.