Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
metalen tuinset Max okergeel

Tuinset

Voor welke stijl kies jij?!

Een plek om ‘s ochtends een moment voor jezelf te maken met een kop koffie in je hand, een plek om met z’n allen te eten en drinken, een plek buiten die een verlengstuk is van je binnen. Dat zijn de tuinsets van MaximaVida.

Net als de meubels in jouw woonkamer, bepaalt jouw tuinset de sfeer in jouw tuin. Bedenk dus eerst wat voor sfeer jij wilt creëren in jouw tuin of op jouw terras en kies pas daarna de tuinset. Een strak design of toch romantiek? Fel of één met de natuur? Bij MaximaVida bepaal je het zelf, van stijl tot samenstelling. Maak de look af door bijpassende kussens uit te kiezen. Bij MaximaVida hebben wij verschillende modellen kussens voor zowel je stoelen als banken.

Tuinsets voor elke tuin en terras

Tuinsets met bank of zonder, in hout of metaal, groot of klein, met plek voor 2 personen of 8, MaximaVida heeft het allemaal. En zit de perfecte set er niet tussen voor jou, dan kun je een eigen set samenstellen. Alle meubels in de sets verkopen we namelijk ook los.

De één heeft een grote tuin met plek voor meerdere zithoeken, de ander heeft een balkon van 2 bij 3 en weer een ander wil het terras van haar restaurant tot dé zitplek van de stad maken. Met onze tuinsets in verschillende kleuren, materialen, samenstellingen en maten kan het allemaal.

En wil je de tuinset echt naar jouw hand zetten? Kleed ze dan aan met kussens en andere accessoires!

Houten tuinsets

Bij MaximaVida hebben we een voorliefde voor hout. Geen enkele houten bank of tafel is hetzelfde dankzij de natuurlijke eigenschappen. En hout past natuurlijk perfect in een buitenomgeving. Daarom zijn we fan van onze houten tuinsets. Heb jij een landelijke tuin vol bloemen? Laat je verrassen door onze Provence serie, een stevige set die dankzij haar rondingen niet misstaat in grote, bloemrijke tuinen. Word jij gelukkig van strak en modern, dan zijn Java, Cannes en Delhi een match voor jou.

3 dingen om te weten over de houten meubelen:

  • Perfect af te dekken met onze op maat gemaakte zwarte beschermhoes, voor een lange levensduur!;
  • De tuinsets komen in een pakket. De onderdelen moeten dus nog gemonteerd worden;
  • Hout is een natuurproduct, het leeft, ‘werkt’. Dat betekent dat het kan krimpen en uitzetten. Houd dus rekening met scheurvorming, kromming, harsvorming, schimmelvorming en verkleuring.

Sommigen kunnen de charme van natuurproducten erg waarderen. Geldt dat niet voor jou? Ga dan voor de metalen tuinsets!

Metalen tuinsets

We hebben verschillende metalen stoelen, banken en tafels in dezelfde stijl: Max. De Max familie bestaat uit verschillende metalen meubels die je kunt combineren tot jouw ideale tuinset! Maar je kunt ook voor de door ons samengestelde metalen tuinsets kiezen. Compleet met kindvriendelijke rondingen en genoeg vrolijke kleuren om elke ruimte of tuin op te vrolijken! Zoek je een kleurrijke tafel voor de kinderen? Dan raden we aan om eens te kijken naar onze kinderpicknicktafels.

Kleur-liefhebber opgelet: in de tuinsets hebben we kleur bij kleur gezocht. Ben jij een echte liefhebber van gecombineerde kleuren? Dan kun je de tafel, stoelen en / of bank natuurlijk los bestellen!

Een duurzame tuinset

Deze tuinsets zitten standaard in ons assortiment. Los van dat we af en toe een kleur uit het assortiment halen en een frisse kleur toevoegen, ben je er dus van verzekerd dat je bij onze webshop terug kunt komen voor vervanging of uitbreiding van je tuinset! Dit, gecombineerd met de kwaliteit van de producten, maakt de tuinsets een duurzame toevoeging aan je tuin. En zorg je dan ook nog eens voor het juiste onderhoud? Dan geniet je nog jaren van jouw tuinset.

Onze gekleurde kindertafels

Heerlijk he, je kunt weer naar buiten! De kinderen kunnen weer buiten spelen en iedereen is net wat vrolijker. Je hebt net bij MaximaVida je tuinset besteld, maar je wil toch eigenlijk niet dat de kinderen deze set ook gaan gebruiken om aan te kleuren, te verven, te kleien en noem maar op. Die vlekken wil je niet op je tafel.

Super leuk zijn dan ook onze kinderpicknicktafels. Ze staan erg mooi in je tuin en ook voor de speelhoek binnen zijn ze super handig. In verschillende vrolijke kleuren of in mooi hout zijn dit de ideale tafels waar je kinderen heerlijk aan kunnen spelen. Praktisch aan de gekleurde tafels is de opbergruimte in het midden van de tafel. Ideaal om na het knutselen alles weer in op te bergen.

Los van het spelen kun je er natuurlijk ook gewoon heerlijk aan eten. Lekker met vrienden barbecueën en de kinderen komen ook mee? De volwassen aan de tuinset met het oog op de barbecue en de kinderen lekker met ze allen aan hun eigen picknicktafel. Ideaal toch?

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.