Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Metalen tuinset Max cactus groen

Metalen tuinset

Breng je tuin tot leven met kleur!

Zon, een kop koffie en goed gezelschap. Met onze metalen tuinsets wil je elke dag naar buiten om van het leven te genieten. Breng kleur in je tuin met de Max tuinsets van gekleurd metaal en je tuin ziet er altijd gezellig uit.

Onze Max familie bestaat inmiddels uit metalen stoelen, tafels, banken en krukken in verschillende kleuren. Genoeg vrolijke kleuren om je tuin op te vrolijken, maar ook zeker de zwarte kleur die goed past in jouw strak aangelegde tuin. Ga je liever voor een combinatie van kleuren? Uiteraard kun je alle Max meubelen ook los bestellen, dus kies vooral wat bij jou past!

De metalen meubelen voor buiten zijn perfect om in je eentje te genieten van een kop koffie, samen gezellig te eten of om je terras mee op te fleuren. Kies jouw favoriete kleur en samenstelling en breng jouw tuin tot leven. Bekijk het aanbod!

Metalen tuinsets

Ben jij op zoek naar een tuinset voor je balkon, terras of tuin? De metalen tuinsets van MaximaVida misstaan nergens dankzij de grote variatie aan kleuren en maten. Kies je voor zwart of wit, of ga je voor vrolijk geel of blauw? Ga je voor een set met een kleine tafel en twee stoelen, of kies je voor een set met 4 stoelen en breid je jouw tuinset uit met andere Max-meubels om met wel 5 of 6 personen aan te schuiven? Je kunt zelfs jouw eigen set samenstellen met alle kleuren gecombineerd.

Onze vrolijke max sets zijn echt een toevoeging in je tuin. Zowel qua kleur als qua comfort. De stoelen hebben niet voor niks XXL in de naam. Het zitvlak is extra breed en de rugleuning is extra hoog waardoor je heerlijk zit.

Wil je ook een natuurlijk element toevoegen? Kijk dan eens naar de tuinset Delhi, die hout en metaal combineert tot een moderne maar comfortabele zitplek voor buiten óf binnen.

De voordelen van een metalen tuinset:

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Weinig onderhoud nodig
  • Een klein krasje werk je makkelijk weg met repair spray
  • Gemakkelijk uit te breiden met onze losse meubels

En wil je de tuinset echt naar jouw hand zetten? Kleed ze dan aan met kussens en andere accessoires!

Houd jouw metalen tuinset jarenlang mooi

De metalen tuinsets vragen maar weinig onderhoud. Het enige dat je moet doen is met regelmaat de set afnemen met een sopje van afwasmiddel. Vuil, stof en agressieve stoffen krijgen dan minder kans om de coating aan te tasten. En je metalen tuinset blijft er mooi uitzien!

Nu wil je zo’n vrolijke set als de Max natuurlijk het hele jaar door in je tuin laten staan. Toch raden we aan de metalen sets in de wintermaanden af te dekken met een beschermhoes of op te bergen. Nadat je ze hebt afgenomen natuurlijk!

Is meer onderhoud voor jou geen probleem? Kijk dan ook eens naar onze houten tuinsets, die een heel andere sfeer naar je tuin brengen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.