Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Metalen tuinset Max cactus groen

Metalen tuinset

Breng kleur in je tuin!

Onze metalen Max familie is compleet! Na stoelen en banken in verschillende kleuren hebben we nu ook onze metalen Max tafel! Dus de logische vervolgstap zijn onze mooie nieuwe tuinmeubel sets Max. Onze all over bekende Max stoelen en banken, gecombineerd met onze nieuwe Max tafel. Uiteraard is de tafel perfect passend bij de serie stoelen en banken en is hij voorzien van dezelfde kindvriendelijke rondingen van het tafelblad. De gehele Max serie is praktisch en behoeft weinig onderhoud.

Los van de praktische eigenschappen van de metalen Max set zijn zowel de tafels als de nieuwe banken zonder rugleuning ook verkrijgbaar in de herkenbare kleuren. Genoeg vrolijke kleuren om je tuin op te vrolijken, maar ook zeker de zwarte kleur die goed past in jouw strak aangelegde tuin. Ga je liever voor een combinatie van kleuren? Uiteraard kun je de stoelen en tafels ook los bestellen, dus kies vooral wat bij jou past!

Kan je metalen tuinset buiten blijven staan?

Onze vrolijke max sets zijn echt een toevoeging in je tuin. Zowel qua kleur als qua comfort. De stoelen hebben niet voor niks XXL in de naam. Het zitvlak is extra breed en de rugleuning is extra hoog waardoor je heerlijk zit. Ook de gekleurde sets zorgen voor extra vrolijkheid in de tuin. En dit kan een reden zijn waarom je de set in de winter wil laten staan. En ook al is metaal een stuk minder onderhoudsbehoeftig dan bijvoorbeeld hout, adviseren we je wel om de metalen set ook af te dekken of op te bergen in de winter. Door de weersinvloeden zal de kleur er niet mooier op worden en als je een klein roestplekje over het hoofd hebt gezien kan het zijn dat dit na de winter erger geworden is. Het beste is dus om de set binnen op te bergen. Voordeel is dat de Max stoelen stapelbaar zijn, wat een hoop scheelt qua ruimte. Heb je de mogelijkheid niet om de set binnen op te bergen. Dan is een beschermhoes een goede keuze.

Hoe onderhoud je een metalen tuinset?

Als je voor metaal kiest, kies je voor onderhoudsarm materiaal. Ideaal dus! Het enige wat je hoeft te doen is om met een sopje van afwasmiddel de set af en toe schoon te maken. Op deze manier hebben vuil en agressieve stoffen minder kans om de coating aan te tasten. En je metalen tuinset blijft er mooi uit zien!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.