Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ons team

We stellen onszelf graag aan je voor!

Het team van MaximaVida bestaat uit enthousiaste collega's met passie voor hun vak, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen aan de telefoon of om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Daarnaast werken wij met een aantal vaste, strategische partners die ook bijna voelen als collega's. We stellen het complete MaximaVida team hieronder aan je voor!

Maak kennis met ons team

Jeroen

Jeroen - Eigenaar

De woorden gedreven, scherp en innovatief typeren Jeroen als ondernemer, maar hij is ook een echte levensgenieter die graag aan zijn eigen picknicktafel een wijntje drinkt!

Suzanne

Suzanne - Eigenaar

Suzanne is altijd bezig met het complete plaatje; van de stoffen van de kussens tot de foto's op de webshops, de advertenties en de inrichting van de showrooms, alles moet kloppen.

Gabrie

Gabrie - Customer service manager

Onze collega Gabrie is hét zonnetje in huis en 1 van de vaste gezichten van onze commerciële binnendienst. Service verlenen zit in haar bloed en ze zal er dan ook alles aan doen bij MaximaVida om tevreden klanten te krijgen!

Lisa

Lisa - Finance

Het voelde gelijk heel vertrouwd toen Lisa ons team kwam versterken, daarom regelt Lisa ook alles wat met onze financiën te maken heeft. Doordat ze in Engeland heeft gewoond en daar zelfs haar man heeft leren kennen is zij ook de aangewezen persoon voor het vertalen van onze site!

Melvin

Melvin - Product manager

Melvin begon ooit bij ons als parttimer op zaterdag, maar is inmiddels onmisbaar zowel op kantoor als in het magazijn. Hij regelt de inkoop, bijt zich vast in alle logistieke uitdagingen en blijkt ook nog eens een kei in het maken van Excel sheets!

Jess

Jess - Commerciële binnendienst

Tijdens zijn stageperiode bij MaximaVida kwamen wij er achter dat er een commercieel talent schuilt in Jess. Daarom hebben wij hem gevraagd of hij bij ons wil blijven werken. Naast de gewone commerciële taken houdt Jess zich ook bezig met onze social media!

Pim

Pim - Commerciële binnendienst

Ook al werkt Pim hier nog niet zo lang, het voelt alsof hij hier al tijden rondloopt. Pim is multifunctioneel inzetbaar, of je hem nu nodig hebt in het magazijn of met het onboarden van nieuwe marketplaces, hij is van alle markten thuis!

Chantal - Commerciële binnendienst

Chantal zit vol energie en enthousiasme en zo pakt ze ook iedere uitdaging op de klantenservice op. Als klant weet je dat je bij haar in goede handen bent!

Andre

André - Logistiek

André heeft al heel wat jaren ervaring in de detailhandel, zowel wat betreft magazijn en voorraadbeheer als het helpen van klanten. De ideale allrounder dus om alles rondom logistiek en de orderstroom te organiseren!

Fleur

Fleur - Logistiek

Fleur is een echte aanpakker en staat haar mannetje wel in ons magazijn tijdens het orderpicken.

Michal - Stagiair

Michal zit op Pronova, de school voor praktijkonderwijs in Winterswijk. Hij is heel geïnteresseerd in magazijnwerk en loopt daarom 2 dagen in de week bij ons stage in het magazijn. Hier leert hij alle kneepjes van dit mooie vak!

Kimberley

Kimberly - Parttime

Kimberly kwam vorig jaar bij ons stage lopen voor haar praktijkopleiding aan Pronova. Inmiddels heeft ze 2 stageperiodes succesvol afgerond en werkt ze parttime bij ons. Kim staat haar mannetje wel in ons magazijnteam!

Lotje

Lotje - Kantoordiva

Lotje is als zwerfkat bij ons aan komen lopen en inmiddels al bijna 18 jaar bij ons. Met haar eigenzinnige karakter blijft ze ons intrigeren en is ze een volwaardig lid van ons team!

Maak kennis met onze partners

Niice Digital Marketing

Het digitale marketing bureau wat ons ondersteunt met onze webshops en online marketing. Met hun jonge en enthousiaste team zijn zij echte 'Creators of digital happiness'!

Jorieke Philippi Fotografie

Jorieke's passie is om mensen zo spontaan mogelijk op de foto te zetten en dat kan ze! Jorieke is al sinds 2016 bij MaximaVida betrokken, eerst als medewerker op de klantenservice en later als fotograaf. Inmiddels kunnen we haar onze huisfotograaf noemen!

MyBusiness bedrijfssoftware

Het team van MyBusiness maakt bedrijfssoftware voor het MKB. Zij hebben voor ons een totaaloplossing gemaakt met boekhoudprogramma, CRM-systeem, voorraadbeheersysteem en PIM in één. Dit is weer gekoppeld met onze webshops en verschillende marketplaces.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.