Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Ons team

We stellen onszelf graag aan je voor!

Het team van MaximaVida bestaat uit enthousiaste collega's met passie voor hun vak, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen in de winkel, je te woord te staan aan de telefoon of om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Hieronder vind je een korte introductie van het complete MaximaVida team.

Maak kennis met ons team

Jeroen - Eigenaar

De woorden gedreven, scherp en innovatief typeren Jeroen als ondernemer, maar hij is ook een echte levensgenieter die graag aan zijn eigen picknicktafel een wijntje drinkt!

Suzanne - Eigenaar

Suzanne is altijd bezig met het complete plaatje; van de stoffen van de kussens tot de foto's op de webshops, de advertenties en de inrichting van de showrooms, alles moet kloppen.

Hans - Operationeel manager

Als operationeel manager ontgaat Hans geen enkel detail, van de organisatie in het magazijn tot hoe de bestellingen worden verzonden.

Gabrie - Customer service manager

Onze collega Gabrie is hét zonnetje in huis en 1 van de vaste gezichten van onze commerciële binnendienst. Service verlenen zit in haar bloed en ze zal er dan ook alles aan doen bij MaximaVida om tevreden klanten te krijgen!

Lisa - Finance

Het voelde gelijk heel vertrouwd toen Lisa ons team kwam versterken, daarom regelt Lisa ook alles wat met onze financiën te maken heeft. Doordat ze in Engeland heeft gewoond en daar zelfs haar man heeft leren kennen is zij ook de aangewezen persoon voor het vertalen van onze site!

Melvin - Product manager

Melvin begon ooit bij ons als parttimer op zaterdag, maar is inmiddels onmisbaar zowel op kantoor als in het magazijn. Hij regelt de inkoop, bijt zich vast in alle logistieke uitdagingen en blijkt ook nog eens een kei in het maken van Excel sheets!

Fennie - Online marketing

Met haar jarenlange ervaring op het gebied van online marketing is zij een enorme aanwinst voor ons team. Dat Fennie ook een stoere vrouw is die voetbalt en niet bang is om aan te pakken is helemaal mooi meegenomen!

Jess - Commerciële binnendienst

Tijdens zijn stageperiode bij MaximaVida kwamen wij er achter dat er een commercieel talent schuilt in Jess. Daarom hebben wij hem gevraagd of hij bij ons wil blijven werken. Naast de gewone commerciële taken houdt Jess zich ook bezig met onze social media!

Teun - Commerciële binnendienst

Teun is een echt commercieel dier; van jongs af aan weet hij al heel goed wat hij wil en dat is klanten helpen. Dan is hij bij MaximaVida aan het juiste adres. Dus wees niet verrast als een vlotte jonge kerel je aanspreekt in onze showroom in Groenlo!

Jessica - Sales & Marketing manager

Jessica heeft een grote passie voor alles wat met wonen en interieur te maken heeft, dus zit ze op de goede plek als Sales & Marketing manager van MaximaVida!

Pim - Commerciële binnendienst

Ook al werkt Pim hier net een jaartje, het voelt alsof hij hier al tijden rondloopt. Het helpt natuurlijk mee dat hij een deel van het team al kende voor hij bij ons kwam werken. Maar Pim is ook gewoon heel spontaan en makkelijk in de omgang!

Demre - Magazijn

Demre is een echte stoere Achterhoeker die houdt van gezellig ouwehoeren, maar stiekem is hij ook heel alert en scherp in het magazijn!

Gijs - Magazijn

Gijs is opgeleid als geluidstechnicus. Helaas zijn er door alle recente ontwikkelingen weinig festivals en events waar hij zijn kennis kan gebruiken. Maar wij zijn bij MaximaVida heel blij dat hij ons magazijnteam is komen versterken!

Tobias - Magazijn

Tobias is onze buurman en wat is er nu handiger dan dat je werk naast de deur zit?! Dan hoef je op zaterdagmorgen ook niet zo vroeg je bed uit! Dat hij ook nog van aanpakken weet en met karaoke iedereen er uit zingt is helemaal mooi meegenomen.

Stijn - Parttime

Stijn werkt inmiddels al weer een aantal jaren bij ons. Vol enthousiasme helpt hij in het magazijn en helpt hij onze klanten helpen op zaterdag. Stijn is heel georganiseerd en nauwgezet, hij gaat ook niet voor niks iets met cijfers doen in de toekomst.

Teun B - Parttime

Teun studeert Biologie in Wageningen maar woont nog steeds met veel plezier in de Achterhoek. Daarom is het wel fijn om op zaterdag en in de vakantie hier ook een leuke parttime baan te hebben!

Niels - Parttime

Niels kwam hier tijdelijk werken om pallets klaar te maken voor het magazijn team. Inmiddels is Niels een vast onderdeel van ons team en draait hij volledig mee in het magazijn!

Jorik - Parttime

Jorik studeert Bedrijfskunde en is heel nieuwsgierig naar hoe dat nou in de praktijk werkt bij bedrijven. Daarom werkt hij 1 dag in de week bij MaximaVida!

Sem - Parttime

Sem is een van de jongste telgen binnen de MaximaVida familie maar zeker niet de minste. Of er nou een container moet worden gelost of orders worden gepickt, Sem pakt alles aan!

Sjoerd - Parttime

Ook al is Sjoerd het jongere broertje van Luuk, hij staat zijn mannetje wel bij MaximaVida in het magazijn!

Kimberley - Parttime

Kimberley kwam vorig jaar bij ons stage lopen voor haar praktijkopleiding aan Pronova. Inmiddels heeft ze 2 stageperiodes succesvol afgerond en werkt ze deze zomer parttime bij ons door alvorens ze haar volgende stage gaat starten. Kim staat haar mannetje wel in ons magazijnteam!

Floris - Parttime

Floris is onze nieuwste collega en gaat ons parttime helpen in het magazijn met orders picken en containers lossen!

Lotje - Kantoordiva

Lotje is als zwerfkat bij ons aan komen lopen en inmiddels al bijna 15 jaar bij ons. Met haar eigenzinnige karakter blijft ze ons intrigeren en is ze een volwaardig lid van ons team!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.