Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tuinset Java met Max stoelen

Tuinset overig

Heb je een mooi groot terras en zoek je de juiste tuinset? Bij ons vind je verschillende tuinsets, waarvan alle banken, stoelen en tafels ook los verkrijgbaar zijn, zodat je zelf je eigen set kunt samenstellen. Bij MaximaVida houden we van houten tuinsets, maar vinden we de wat moderner ogende metalen tuinsets ook een lust voor het oog. Daarom hebben we hier speciaal combinaties gemaakt van onze mooie teakhouten tafel Java met onze bekende, gekleurde, metalen Max stoelen.

Bekijk hieronder ons aanbod Java tuinsets en vind jouw ideale meubels voor buiten!

Houten tuinsets voor landelijke tuinen

Heb jij een landelijke tuin vol bloemen? Onze Provence serie is een stoere, maar romantische tuinset die niet misstaat in een grote tuin, tussen de bloemen of op een terras. Dankzij haar afgeronde hoeken krijgt de robuuste set een zacht karakter. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en verschillende combinaties met stoelen en/of banken. Heb je een grote vriendengroep waar je graag mee samen gaat borrelen? Dan is de 200 cm set met 2 banken een goeie optie, want hier kun je lekker veel mensen in kwijt! Optioneel kun je dan altijd nog een paar Provence stoeltjes los mee bestellen, mocht het echt druk worden.

En zoek je juist een set voor op het terras van jouw camping of op de veranda van jouw safaritenten? Het gewicht van de Provence sets gecombineerd met de stevige bouw maakt dit een ideale tuinset voor jouw terras!

Onderhoud van je tuinset

Begint het goede weer af te nemen en komen de koude dagen dichterbij? Tijd om voor je tuinset te zorgen. Maak de tafel schoon met onze houtreiniger en breng olie aan. De metalen Max stoelen zijn stapelbaar en dus eenvoudig binnen te zetten. Mocht je daar te weinig ruimte voor hebben, zet ze dan onder een overkapping en / of dek de set af met een beschermhoes. Zo geniet je jarenlang van jouw tuinset!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.