Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida Farm tuinset 170 cm 4 stoelen Houten tuinsets

Houten tuinset

Hou je van landelijk of modern?!

Bij MaximaVida hebben we een voorliefde voor het mooie natuurproduct hout. Dankzij de mooie natuurlijke eigenschappen is geen enkele bank of tafel is hetzelfde en zorgt het altijd voor een mooie natuurlijke look in je tuin.

Voor een mooie grote landelijke tuin met veel bloemen is onze Provence serie echt een aanrader. Het is een stevige stoere set die goed tot zijn recht komt in een grote tuin, maar dankzij zijn mooie rondingen ook zeker past in een romantische tuin vol bloemen.

Zijn strak en modern meer woorden die bij jou passen, dan is onze picknickset Tallinn een goede optie. Een strakke picknickset die overal goed past dankzij zijn natuurlijke houtkleur. Daarnaast is de set ook makkelijk te verplaatsen waardoor je altijd lekker in de zon kan zitten! Nog een klein hoekje over in de tuin? Onze mahoniehouten regisseursstoelen met Cannes tafel vullen deze plek mooi op!

Wanneer kies je voor een houten tuinset?

Ga je voor robuust en stoer, een natuurlijk uitstraling en vind je een beetje onderhoud geen probleem? Dan is een mooie houten tuinset een goede keus. Door de natuurlijk uitstraling past hij goed in een tuin vol bloemen en planten. Maar ook in een wat strakkere tuin kan een houten tuinset juist zorgen voor een mooi contrast.

Bij ons vind je 3 verschillende houten tuinsets die alle 3 in verschillende combinaties verkrijgbaar zijn. Je hebt de keuze uit de Provence serie, de Cannes serie en de Sunda serie.

De Provence staat super mooi in een mooie klassieke tuin vol met bloeiende bloemen. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en verschillende combinaties met stoelen en/of banken. Heb je een grote vriendengroep waar je graag mee samen gaat borrelen? Dan is de 200 cm set met 2 banken een goeie optie, want hier kun je lekker veel mensen in kwijt! Optioneel kun je dan altijd nog een paar Provence stoeltjes los mee bestellen, mocht het echt druk worden.

Zoek je een wat kleiner compact setje dan is de Cannes set met de regisseursstoel een goede oplossing. Deze kun je permanent neerzetten op dat ene kale hoekje, maar doordat zowel de tafels als de stoelen inklapbaar zijn kun je zo ook heel makkelijk even tijdelijk neer zetten. Ook is dit ideaal voor de winterperiode. Je kan de set makkelijk opbergen en zodra het weer voorjaar is haal je de set weer tevoorschijn. Hierdoor gaat ie sowieso een stuk langer mee dan wanneer de set de hele winter buiten moet blijven staan.

Mijn persoonlijke favoriet is de Sunda picknickset met 2 banken. De set heeft een mooie natuurlijke uitstraling en een mooi kleur en de tafel gecombineerd met de 2 banken maakt het een moderne set. Maar ook met de Sunda stoelen is het een erg mooie combinatie.

Wat doe je met je houten tuinset in de winter?

Is het einde van het zomerseizoen weer inzicht? Dan kun je gaan nadenken over de winterstalling van je houten tuinset. Zoals gezegd kun je de Cannes set makkelijk inklappen en binnen neer zetten. Voor de Provence en de Sunda sets wordt dat wat lastiger. Als ze onder een overkapping staan scheelt al een hoop qua weersinvloeden, maar heb je die mogelijkheid niet dan is een beschermhoes een goede optie. Als je de beschermhoes op de juiste manier gebruikt dan kun je in het voorjaar direct weer genieten van je houten tuinset.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.