Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Tafel met metalen tuinstoel Max in verschillende kleuren

Diningstoel

Stoelen voor het goede leven!

Genieten, samen zijn, lekker eten, bij MaximaVida houden we van het goede leven. En ons assortiment is daarop uitgekozen. Lang tafelen op een zwoele zomeravond, uitgebreid ontbijten in het zonnetje op zondagmorgen, dat zijn voor ons echte genietmomenten. Maar moet je wel comfortabel kunnen zitten. Om die reden hebben wij onze eigen Max tuinstoel ontwikkeld. Dankzij het brede zitvlak en de comfortabele rondingen van het metaal zit deze diningstoel heerlijk. Een op maat gemaakt kussen erbij en je bent klaar!

Ben je meer van de natuurlijke kleuren in je tuin? Dan is onze teak stoel Sunda een goede keus! Naast de mooie look van de stoel is ook hier weer nagedacht over het comfort, zodat je ook op deze stoel een avond lang lekker kunt zitten. Mooi om 1 model stoel rond de tafel te zetten, maar je kunt de diningstoelen ook mixen en matchen zodat je ook aan jouw tuin, jouw eigen unieke draai kan geven!

Natuurlijke of kleurrijke diningstoel voor je tuin

Ga je voor kleurrijke of natuurlijke diningstoelen? Bij MaximaVida hebben we een gevarieerd aanbod voor buiten. Of je nu zoekt naar een rustieke look of juist je tuin op wil vrolijken met gele, groene, witte of oranje Maxstoelen, wij hebben de stoel(en) voor jou. Welke tuinstoel kies jij voor die zomerse barbecues? En kies je één model, of ga je voor een unieke tuin met een mix van jouw favoriete stoelen? Ga je het nou echt laat maken? Dan is het altijd verstandig om er nog een paar fijne zitkussens bij te bestellen.

Wil je liever relaxt in de tuin zitten met een goed boek of goed gezelschap? Kijk dan eens tussen onze loungestoelen.

Stapelbare tuinstoelen of inklapbare tuinstoelen?

Is jouw ruimte buiten beperkt? Of wil je voorbereid zijn op onverwachte gasten, zonder je tuin of balkon vol te zetten met stoelen? Dan zijn stapelbare en inklapbare diningstoelen een uitkomst voor jou. En ook die hebben wij in ons assortiment!

Deze diningstoelen voor buiten zijn stapelbaar:

Een andere optie is dat je gaat voor een inklapbare tuinstoel. Deze nemen ingeklapt erg weinig ruimte in dus ideaal als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt! De regisseursstoel XXL Cannes is volledig inklapbaar.

Kies een diningstoel voor buiten van MaximaVida:

  • Beschikbaar in veel lijnen en uitvoeringen;
  • Makkelijk te combineren met andere kleuren;
  • De ideale toevoeging voor onze tuintafels;
  • Voor dineren en loungen;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Inspiratie, onderhoud en stoelen bestellen

Welke diningstoel kies jij voor jouw tuin? Bijna al onze meubels zijn binnen 3 tot 6 dagen naar jouw adres onderweg. Kun je niet kiezen tussen het aanbod? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina tussen de blogs. Hier vind je onder andere sfeerbeelden, styling tips voor onze tuinkussens en meer informatie over de Max familie. Je tuinstoel kiezen was nog nooit zo makkelijk.

Wil je jouw gekozen diningstoel voor buiten zo lang mogelijk in topconditie houden? Lees dan op de productpagina zelf - onder het kopje ‘extra informatie’ - hoe je de stoel(en) het beste onderhoudt.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.