Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida rotan stoel Delhi zwart aan teak tafel Sunda detail

Diningstoel

Lekker lang tafelen!

Bij MaximaVida houden we van het goede leven. Lang tafelen op een warme zomeravond of 's ochtends lekker uitgebreid ontbijten met het hele gezin. Dat zijn toch de leuke dingen! Belangrijk is dan wel dat je comfortabel zit. Om die reden hebben wij onze Max stoelen laten maken. Dankzij het brede zitvlak en de comfortabele rondingen van het metaal zit deze stoel heerlijk. Een op maat gemaakt kussen erbij en je bent klaar!

Ben je meer van de natuurlijke kleuren in je tuin? Dan is onze Delhi stoel een goede keus! Naast de mooie look van de stoel is ook hier weer nagedacht over de vormgeving. We hebben de rugleuning extra hoog gemaakt zodat je ook hier weer goed op kan zitten. De stoelen zijn super leuk samen, maar je kunt ze ook perfect mixen en matchen zodat je ook aan jouw tuin, jouw eigen unieke draai kan geven!

Welke tuinstoel zit lekker?

Nu je weet of je een diningstoel of een loungestoel voor buiten wilt hebben, is het handig om te weten welke stoel lekker zit. Ook hier maken we weer onderscheid tussen de diningstoel en de loungestoel voor buiten. Want heerlijk eten is natuurlijk al heel relaxt, maar je wil wel een beetje fatsoenlijk aan tafel kunnen zitten. Nou durft MaximaVida je wel te beloven dat al onze stoelen lekker zitten, maar zijn jouw vrienden wat langer dan gemiddeld? Dan is onze rotan Delhi stoel perfect. Onze Delhi stoel heeft namelijk een wat langere rugleuning! Daarnaast wordt deze tuinstoel geleverd inclusief kussen, dus dat alleen is al praktisch.

Zijn jouw vrienden nou wat breder dan gemiddeld? Dan is onze Max XXL stoel een goede oplossing. Doordat deze stoel een wat breder zitvlak heeft, en ronde spijlen zit echt iedereen lekker op deze stoel! Voordeel is ook dat ie bij iedereen in de smaak valt, en in elke tuin goed staat dankzij het gevarieerde aanbod in kleuren. Ga je het nou echt laat maken? Dan is het altijd verstandig om er nog een paar fijne zitkussens bij te bestellen.

Stapelbare tuinstoelen of inklapbare tuinstoelen?

Is jouw buitenruimte wat beperkter, of schuiven er vaak onverwacht gasten aan? Dan zijn stapelbare tuinstoelen of inklapbare tuinstoelen ook een uitkomst. Onderstaande tuinstoelen zijn allemaal stapelbaar.

- MaximaVida kunststof design stoel Milan
- MaximaVida metalen tuinstoel Max XXL
- MaximaVida teak houten stoel Sunda

Zowel de Milan als de Max XXL zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een andere optie is dat je gaat voor een inklapbare tuinstoel. Voordeel hiervan is dat ze, omdat het een inklapbare tuinstoel is, erg weinig ruimte innemen. Onderstaand vind je onze inklapbare tuinstoelen.

- MaximaVida regisseursstoel XXL Cannes
- MaximaVida kunststof adirondack tuinstoel Montreal wit - volledig inklapbaar
Houdt er wel rekening mee dat dit de enige inklapbare adirondack stoel is in ons assortiment.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.