Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Maxima Vida Studio Deense Zomer tuinbank max okergeel

Metalen tuinbank

Modern en kleurrijk!

'S morgens lekker in het zonnetje de dag goed beginnen, kopje koffie erbij krantje erbij. Klinkt goed toch! Houd je van een wat modernere look, dan is een metalen tuinbank een goede keuze. Hiervoor hebben wij onze metalen bank Max ontwikkeld. De rondingen in het metalen zitvlak en de rugleuning maken de tuinbank extra comfortabel, zodat je lekker lang kunt blijven zitten. En de bank is ook nog eens in 7 kleuren verkrijgbaar, dus er zit er altijd eentje bij die past bij jouw smaak. Kun je niet kiezen tussen hout en metaal dan is onze Budapest tuinbank een mooie mix!

Wat zijn de voordelen van een metalen tuinbankje?

Er is een uitgebreid aanbod tuinbankjes. Houten tuinbankjes, metalen tuinbankjes of kunststof tuinbankjes. Wat de voordelen zijn van onze metalen Max tuinbankjes leggen we hier graag uit:

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Weinig onderhoud
  • Extra hoge rugleuning
  • Extra breed zitvlak
  • Een klein krasje werk je makkelijk met repair spray
  • De ronde vormen in rugleuning en zitvlak zorgen voor extra comfort
  • Je kan de set compleet maken met onze Max tuintafels en Max tuinstoelen

Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is dat bij permanent buiten gebruik roestvorming nooit is uit te sluiten. Het is daarom verstandig om bovengenoemde repair spray mee te bestelling. Door een roestplekje hier mee te behandelen sluit je de plek als het ware af waardoor het plekje niet groter kan worden en krijg je de originele kleur van je metalen tuinbank weer terug.

Heeft mijn metalen tuinbank onderhoud nodig?

Je metalen tuinbank heeft weinig onderhoud nodig, 1 keer in de maand met een sopje van afwasmiddel de bank schoonmaken is voldoende. Hiermee haal je het vuil van de bank en bescherm je de coating. In de winter is het altijd verstandig om het bankje binnen neer te zetten. Je bent dan zelf minder buiten en zal minder gebruik maken van het bankje. Heb je niet de mogelijkheid om je metalen tuinbank binnen neer te zetten? Dan is een beschermhoes een goede optie. Uiteraard hoef je de bank niet perse te beschermen in de winterperiode. Houd er dan wel rekening mee dat het je bankje onderhevig is aan allerlei soorten weersinvloeden en dat ie er hierdoor altijd minder mooi uit zal blijven dan wanneer je hem wel beschermt in de winter.

Wordt het een metalen tuinbankje voor in de achtertuin of wordt het een voortuin bankje?

Een tuinbankje is altijd leuk, ongeacht de plek waar die komt te staan. In de achtertuin kun je hem aanschuiven bij je tuintafel of gebruiken op dat lege plekje in de achtertuin. Heerlijk om aan het eind van de dag even tot rust te komen met een goed boek.

Een voortuin bankje is ook altijd erg leuk. Heerlijk ’s morgens met een kop koffie genieten van de eerste zonnestralen. Even een kort praatje met de buurman of de postbode die voorbij komt. Of juist aan het eind van de dag om even bij te kletsen met de mensen in de buurt. Een bankje in de voortuin staat leuk, maar zorgt dus ook voor een hoop gezelligheid. Zeker als je een uniek bankje hebt met een vrolijk uiterlijk. Onze okergele Max bank bijvoorbeeld, een strak uniek design in een mooie opvallende kleur.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.