Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wandkast Flora onder overkapping

Wandkast

Vol gezelligheid!

Zoals je weet houden wij bij MaximaVida van gezelligheid, dat begint natuurlijk bij een fijn ingericht huis. Onze wandkasten en rekken zijn de ideale basis om je woonkamer of keuken wat extra gezelligheid te geven. Gebruik onze industriële wandkast bijvoorbeeld als afscheiding tussen het zitgedeelte en de keuken en zet hierin al je favoriete foto's en souvenirs.

Met ons wandrek Jamie in de keuken heb je al jouw kookboeken binnen handbereik waardoor er altijd een lekker gerecht op tafel staat. Geïnspireerd door de kookboeken van Jamie Oliver zijn wij ook op de naam van ons wandrek gekomen. Uiteraard zijn de variatie mogelijkheden eindeloos met ons wandrek en kan die overal in huis staan. Gebruik hem als boekenrek, plantenrek, fotowand of wat je maar wilt. 1 ding weet je zeker, je haalt sowieso een hoop gezelligheid in huis!

Lekker opruimen!

Onze wandrekken zijn super handig en vooral erg leuk om foto's op te zetten of een aantal boeken die je mooi vindt. Maar je hebt natuurlijk ook genoeg spullen in huis die je, na gebruik, toch graag weer uit het zicht wilt hebben. Dan zijn onze lockerkasten ideaal. Ze worden geleverd in de mooie kleuren die je van ons gewend bent en zijn makkelijk in elkaar te zetten.

Een mooi voorbeeld is onze lockerlade kast. Deze kan echt op elke plek in huis worden gebruikt. In de gang onder de kapstok, hier kun je 's winters perfect je handschoenen en sjaals in opbergen. Op de babykamer om alle babykleertjes in op te bergen, maar ook in de woonkamer misstaat deze lockerkast zeker niet. Naast dat de kast veel opbergruimte heeft kun je hem ook goed decoreren. Iets wat eigenlijk voor al onze lockerkasten geldt.

Enige uitzondering hierop is onze kledinglockerkast. De naam zegt het al, deze is ideaal om je kleding in op te bergen of op te hangen. Maar wij zouden MaximaVida niet zijn als je jou zoveel mogelijk willen stimuleren oom je eigen stijl te geven aan onze producten. Dus heb je 1 van onze lockerkasten op een heel andere manier gebruikt? Laat ons dit dan weten door #mymaximavida te gebruiken als je een foto plaatst.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.