Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
metalen locker nachtkastje Finn zwart op kinderkamer

Nachtkastje

Slaap lekker!

Vind je het aanbod nachtkastjes over het algemeen maar saai en geen zin om te gaan klussen? Kijk dan eens naar onze nieuwe aanwinst binnen de Finn familie! Ons locker nachtkastje Finn is gemaakt van metaal maar gespoten in hele mooie zachte pasteltinten, precies in de sfeer die je wilt op je slaapkamer! Door het handige model past het nachtkastje goed op iedere slaapkamer. De spulletjes die je uit het zicht wil hebben leg je in het kastje en dat mooie nachtlampje zet je er bovenop! Nu alleen nog kiezen voor welke kleur je gaat!

We hebben verschillende mooie pasteltinten, die het goed doen op elke slaapkamer. Zijn het niet helemaal jouw kleuren, maar vind je het kastje wel erg leuk? Dan is de kleur zwart ideaal voor jou. Door de combinatie van het strakke model en de kleur zwart, staat ie erg mooi in elke slaapkamer!

Vergeet je nachtkastje niet!

Alle essentiële onderdelen die een slaapkamer nodig heeft zijn inmiddels aanwezig. De vloer ligt, de gordijnen hangen, het bed staat en de kledingkast (is na wat discussie met manlief) ook in elkaar gezet. Toch ontbreekt er voor je gevoel nog iets. Opeens kom je tot de ontdekking dat je nog helemaal geen nachtkastjes hebt, maar dat je die toch wel graag wilt. En eigenlijk vind je het ook wel een soort van noodzakelijk goed dat onderdeel is van het interieur van de slaapkamer. Dat vinden we bij MaximaVida ook en daarom hebben we onze populaire Finn lockerkasten serie uitgebreid met een aantal leuke nachtkastjes.

Stoer en industrieel

Is industrieel de look die het beste bij jouw past dan zal je veel metalen accenten in je slaapkamer hebben en zwart zal dan ook een kleur zijn die met regelmaat terugkeert. Ons metalen locker nachtkastje Finn in de kleur zwart is dan het perfecte nachtkastje. Gemaakt van metaal en de kleur zwart, de perfecte combinatie in een industriële inrichting.

Naast zwart hebben we ook een aantal mooie pasteltinten. Namelijk de kleuren cactus, poeder roze en ivoor. Door het gebruik van deze pasteltinten krijgen de lockerkastjes al gelijk een heel andere uitstraling en zullen ze niet misstaan in de gemiddelde kinder- of babykamer.

Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om de nachtkastjes op een andere plek neer te zetten. Heb je een heerlijke loungeplek in de serre? Dan kan die ook prima daar staan. Een mooie plek is bijvoorbeeld naast de chaise longue in de serre. Een mooie plek om even relaxt een boek te lezen en met het lockerkastje heb je ook gelijk een plek waar je hem kan opbergen. Een plantje en een leeslampje op het lockerkastje en het ziet er super leuk uit!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.