Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Zwarte kleding lockerkast

Lockerkast zwart

Praktisch en past bij iedere interieurstijl!

Een leuke en praktische toevoeging aan je interieur, dat zijn onze lockerkasten! Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger op school of gebruikte je ze veel op stations? Precies die lockerkasten hebben wij in een nieuw hip jasje gestoken waardoor ze niet kunnen ontbreken in jouw woonkamer, slaapkamer of waar dan ook in huis.

Onze zwarte metalen kasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Voor iedere functie hebben we het juiste model; van kledingkast tot TV meubel of vitrinekast, er is altijd een kast die past. Doordat ze zijn uitgevoerd in de basiskleur zwart passen onze lockers in ieder interieur. De kasten zijn erg onderhoudsvriendelijk; door het gecoate metaal even een doekje erover en de kast is weer schoon en dankzij de wat hogere poten kun je ook makkelijk met de stofzuiger onder de kasten komen. Dus ben jij op zoek naar een praktische kast die overal past? Dan zijn onze lockerkasten perfect!

Op zoek naar meer gezelligheid?

Wij van MaximaVida houden van gezelligheid! Met mooi weer zitten we graag buiten en in het najaar gaan we lekker van Buiten naar Binnen. Lekker een avond met vrienden bijkletsen. Wijntje erbij wat nootjes op tafel, kaarsjes aan en lekker warm voor de openhaard met ze allen. Heerlijk vinden wij het om ons interieur dan ook weer een nieuwe look te geven en het weer lekker knus in huis te maken.

Voor de woonkamer hebben wij een aantal mooie salon- en bijzettafels. We hebben verschillende sets en modellen. Een mooi kleed onder de salontafel, een paar kaarsjes op tafel en je bent helemaal klaar voor de herfst.

Kijk ook eens naar onze bijzettafeltjes, die natuurlijk heel mooi staan in de woonkamer maar ook ergens anders geplaatst kan worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hal? Kleed je bijzettafel leuk aan met leuke accessoires en een paar mooie planten. Die paar schoenen die daar altijd staan zien er dan opeens heel anders uit.

Zoals je misschien weet houden wij van hout en zijn bovengenoemde tafels ook allemaal van hout. Een mooi natuurproduct, maar waarbij het wel verstandig is om je een beetje in te lezen. Het gebruikte hout kan bijvoorbeeld van kleur verschillen. Daarnaast kan het ook zijn dat het hout werkt, als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of de temperatuur, kunnen er barsten ontstaan of iets kromtrekken. Wij, en velen met ons, vinden dit de charme van het hout. Heb je liever alles heel strak, dan kun je beter voor een ander materiaal kiezen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.