Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Zwarte 2-deurs lockerkast Finn

Lockerkast zwart

Praktisch en perfect voor elk interieur!

De zwarte lockerkast is stoer, praktisch en makkelijk te combineren. De stoere, maar subtiele look maakt dat de kast in veel interieurs neergezet kan worden. En dat komt goed uit, want deze zwarte kast wil je niet missen! 

Onze zwarte metalen kasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Voor elke functie één! Of je nu zoekt naar een kledingkast, tv-meubel of kleine opberger, er is altijd een kast die past. En dat allemaal uitgevoerd met onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal.

Dus ben jij op zoek naar een praktische kast die overal past? Dan zijn onze zwarte lockerkasten perfect!

Verschillende modellen lockerkasten in zwart

Lockerkasten, de afgelopen jaren zie je er steeds meer verschijnen. Niet gek, want ze gaan fantastisch samen met veel interieurstijlen, komen in verschillende kleuren en zijn ontzettend praktisch! Wat maakt onze lockerkast dan zo bijzonder? In tegenstelling tot andere lockerkasten kun je onze kasten zelf inrichten. Bepaal zelf de schaphoogte en waar je de stang voor je hangkleding ophangt en benut écht alle ruimte die je hebt. En is je vloer niet helemaal gelijk? Onze pootjes zijn in hoogte verstelbaar, waardoor jouw kast altijd recht staat en de deuren dus niet open gaan zonder dat je het wil!

Wat voor kast je ook zoekt, voor iedere ruimte hebben wij een gepast model.

TV-meubel

Kledingkast 8 schappen

Kledingkast 4 schappen

Kledingkast smal

Ladekast 4 lades

Lockerkast 2 deuren

(Nacht) lockerkastje

Vitrinekast


Daarom kies je voor een zwarte lockerkast

  • 4+ verschillende modellen;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Mix en match met de andere kleuren in de collectie;
  • Verschillende uitvoeringen en afmetingen;
  • Bezorging in NL, BE & DE.

Onderhoudsvriendelijk en lange tijd mooi

De zwarte lockerkast is in elke uitvoering zeer onderhoudsvriendelijk. Neem wekelijks het stof af met een droge doek en verwijder eventuele plekjes met een licht vochtige doek en je kast blijft nog jaren na aanschaf mooi! Krijg je er toch een krasje op? Met de spray voor metaalproducten in zwart kun je kleine krasjes wegwerken. Lees hiervoor wel goed de instructie bij de spray! 

Bestellen en monteren

Ideaal voor in huis, op kantoor of in de studentenkamer. Is de zwarte lockerkast ook voor jou een match? Bestel de kast dan via onze website en je hebt deze - mits voorradig - in 3 tot 6 dagen ontvangen! Voor de montage krijg je uitgebreide opbouwinstructies en een video. Een fluitje van een cent dus! Bestellen, monteren en opgeruimd staat netjes 

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.