Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Picknicktafel met picknicktafel kussens

Picknicktafel kussens

Voor je picknicktafel of bierset!

MaximaVida heeft een unieke lijn biertafel- en picknicktafel kussens ontworpen. De 5 cm dikke kussens zijn verkrijgbaar in verschillende hippe prints, sommige kussens zijn zelfs aan 2 zijden te gebruiken. Al onze kussens van 120 x 27,5 cm, 180 x 27,5 cm en 200 x 27,5 cm passen zowel op de zitting van je picknicktafel als op de bank van je biertafel set. De kussens in de lengtematen 180 cm en 200 cm zijn gecapitonneerd (stiksels in het midden) om te voorkomen dat ze gaan "lubberen". Naast diverse hippe prints kun je kiezen voor kussens uit waterafstotende antraciet stof. Deze kussens kun je gerust een nachtje buiten laten liggen. Voor onze vierkante picknicktafel, ronde picknicktafel en ovale picknicktafel hebben we maatwerk kussens van 55 x 27 cm. Deze kussens passen ook om de rugleuning van onze picknicktafels. Laat het borrelen maar beginnen!

Welke maat kussens heb je nodig?

Voor je picknicktafel heb je inmiddels de juiste kussen gevonden, maar om je tuin de rustige uitstraling te laten behouden wil je matchende kussens voor je stoelen en banken. Uiteraard hebben we bij MaximaVida daaraan gedacht en een uitgebreid assortiment bank- en stoelkussens in dezelfde dessins ontworpen.

Uniek aan onze bankkussens is de verscheidenheid in maten die we aanbieden. We hebben 4 verschillende lengte maten:
- 120 cm (geschikt voor 2 personen)
- 140 cm (geschikt voor 3 personen)
- 150 cm (geschikt voor 3 personen)
- 180 cm (geschikt voor 4 personen)

Daarnaast hebben we effen kussens en kussens met een vrolijk dessin, gegarandeerd dat er iets tussen zit in jouw smaak.

Naast dat de kussen ervoor zorgen dat je tuin er nog mooier gaat uitzien, bieden ze natuurlijk ook gewoon comfort. Je kan toch gewoon net wat langer blijven zitten als je op een zacht kussen zit, waardoor die borrelavond met vrienden ook nog wat langer kan duren.

Aan het eind van de avond geen zin meer om de kussens nog allemaal naar binnen te brengen? Geen probleem dankzij de waterafstotende werking van de stof kan je de kussens rustig een nachtje buiten laten liggen. Verwacht je een flinke stortbui die nacht? Dan is het wel verstandig om de kussens naar binnen te doen.

Ook onze tuinstoelkussens hebben deze waterafstotende werking en passen perfect op bijvoorbeeld onze Max stoelen. Dankzij de koordjes aan de achterkant van het kussen, bevestig je de kussens makkelijk aan de stoel.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.