Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Fotoshoot Boetiekhotel Villa Wanrooy

Onze nachtkastjes in de spotlight in een monumentale Stadsvilla!

2 min leestijd

Fotoshoot Villa Wanrooy

We blijven niet stil zitten, want kort na onze laatste fotoshoot hadden we al weer een nieuwe op de planning staan. Deze keer hadden we een fotoshoot in het knusse en stijlvolle Boetiekhotel Villa Wanrooy. Samen met fotograaf Jorieke hebben wij de kamers gebruikt om onze nieuwe collectie Finn nachtkastjes op een voortreffelijke wijze kunnen fotograferen! Het resultaat zie je hieronder.

Finn nachtkastjes

Vind je het aanbod nachtkastjes over het algemeen maar saai en geen zin om te gaan klussen? Kijk dan eens naar onze nieuwe aanwinst binnen de Finn familie! Ons locker nachtkastje Finn is gemaakt van metaal maar gespoten in hele mooie zachte pasteltinten, precies in de sfeer die je wilt op je slaapkamer! Door het handige model past het nachtkastje goed op iedere slaapkamer. De spulletjes die je uit het zicht wil hebben leg je in het kastje en dat mooie nachtlampje zet je er bovenop! Nu alleen nog kiezen voor welke kleur je gaat!

We hebben verschillende mooie pasteltinten, die het goed doen op elke slaapkamer. Zijn het niet helemaal jouw kleuren, maar vind je het kastje wel erg leuk? Dan is de kleur zwart ideaal voor jou. Door de combinatie van het strakke model en de kleur zwart, staat ie erg mooi in elke slaapkamer.

In dit monumentale pand met ruime stadstuin bevinden zich negen unieke en comfortabele hotelkamers die allemaal te boeken zijn zodat jij het veelzijdige Doetinchem kan verkennen. Interesse? Klik dan op de link!

Fotoshoots

Bij MaximaVida steken we veel tijd en energie in het fotograferen van onze producten. Dit doen we om een zo reëel mogelijk beeld te geven van hoe het product er uiteindelijk bij jou thuis uit ziet maar ook om de verschillende toepassingen van onze producten te laten zien. Hoe het er op zo'n dag aan toe gaat? Dat zie je in dit filmpje!

Heb je nou net je huis verbouwd of besteed je veel tijd aan de inrichting van jouw huis of tuin en ben je supertrots op het resultaat?! Dan kun je deelnemen aan een fotoshoot van MaximaVida! Stuur een mailtje naar info@maximavida.com met een aantal foto's van de inrichting en wie weet komen wij in de toekomst wel een middagje foto's maken! We plaatsen de beelden op onze webshops, marketplaces en social media kanalen en sturen jou als je dat wilt de mooiste foto’s op! Uiteraard blijft je privacy gewaarborgd.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.