Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Betalen

Veilig en snel

Op deze pagina vind je meer informatie over het betalen van je bestelling bij MaximaVida.

Bij MaximaVida kun je op verschillende manieren betalen:

iDeal
iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank).

Betalen via iDeal doe je in een paar stappen:
- Kies iDeal als betaalmethode.
- Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt.
- Je komt direct in de bekende omgeving van je bank.
- De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
- Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
- Je ontvangt een bevestiging van Mollie (het betaalplatform waar wij mee werken).
- Je keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Is je betaling via iDeal mislukt? Check dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kun je direct opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Zoek dan het ordernummer op dat staat vermeld bij de afschrijving en neem vervolgens contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou verder. 

Creditcard
Ook accepteren wij Visa en Mastercard. Selecteer hiervoor het type creditcard waarmee je wilt betalen en voer jouw gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van Mollie als de betaling is geslaagd.

Wordt jouw creditcardbetaling geweigerd?
Je hebt jouw bestelling betaald met je creditcard en krijgt het bericht dat de betaling is geweigerd. Omdat creditcard betalingen fraudegevoelig kunnen zijn worden de betalingen door een groot aantal objectieve en geautomatiseerde criteria gecontroleerd. Zo kan een betaling afgekeurd worden omdat de CVC code of vervaldatum niet helemaal juist is ingevuld. Ook wanneer er gebruik gemaakt wordt van een onbeveiligde wifi-locatie waar al eerder fraude vanaf is geconstateerd kan de betaling geweigerd worden.

Helaas kan het voorkomen dat we onterecht jouw creditcardbetaling weigeren. Dat is vervelend, excuses hiervoor! MaximaVida heeft geen inzage in de redenen waarom jouw specifieke betaling afgekeurd is. We kunnen een geweigerde betaling ook niet terugdraaien, het gereserveerde bedrag zullen wij niet opnemen en de bestelling is geannuleerd. Wil je de bestelling toch doen dan raden wij jou aan de bestelling opnieuw te plaatsen.

Overboeken
Je kunt er ook voor kiezen bij ons te bestellen en het bedrag over te boeken. Let op dat het enkele dagen kan duren voordat wij de betaling hebben ontvangen. Wij versturen de order pas na ontvangst van de betaling. Indien we de betaling na een week nog niet hebben ontvangen, wordt jouw order geannuleerd.

Betalen in de winkel
Als je online bestelt en er voor kiest jouw bestelling bij ons in Groenlo op te halen, kun je in Groenlo contant, met PIN en creditcard betalen.

Bancontact
Ben je woonachtig in België dan kun je bij ons ook betalen met Mister Cash.

Sofort
Duitse klanten kunnen bij ons online ook met Sofort banking betalen, een veelgebruikte betalingsmethode in Duitsland.

Lukt het niet met betalen?
Wij willen net zo graag als jij dat je zo snel mogelijk je pakketje in ontvangst kan nemen. Je kunt jouw bestelling gewoon opnieuw plaatsen als het niet lukt om te betalen. Je kunt dan eventueel ook een andere betalingsmethode kiezen. Kunnen we je helpen met het plaatsen van een nieuwe bestelling? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. 

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.