Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Sierhekwerk met traditionele boog en Franse lelie stijl

Metalen tuinhek groen 70 cm

Een 70 cm hoog tuinhek van groen gecoat metaal

Ben jij op zoek naar een tuinhek van groen gecoat metaal? De groen metalen tuinhekken van MaximaVida zijn dé stijlvolle en veilige toevoeging aan elke tuin. Dit groene hekwerk heeft een traditionele boog met Franse lelie, prachtig bij een wat klassieker huis. Of jij nu een grote tuin hebt of juist een kleinere tuin met veel hoeken; onze tuinhekken zijn zelf samen te stellen en passen dus altijd! Op deze pagina vind je de groene tuinhekken van 70 cm hoog.

Bereken zelf met onze rekenhulp welke groene hekken en accessoires je nodig hebt. Ontdek hieronder ons assortiment en kies je favoriete stijl.

Verschillende stijlen tuinhek in groen gecoat metaal

Een stevig, stijlvol en sierlijk tuinhek vind je bij MaximaVida. Het groene tuinhek vind je in onze webshop in de stijl ‘Utrecht’. Kies de stijl die het best past bij jou, jouw huis of bij jouw wensen. Is dat niet de klassieke stijl Utrecht in groen gecoat metaal? Kijk dan eens naar de meest kindvriendelijke versie met tuinhek Lichtenvoorde in zwart.

Bekijk het aanbod, kies jouw favoriete tuinhek in groen of juist in zwart en ontdek met onze hulp hoeveel hekken jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar een groen tuinhek van 90cm? Kijk dan hier!

Het voordeel van een groen metalen tuinhek

  • Stijlvol, tijdloos, duurzaam;
  • Makkelijk te combineren met accessoires en tuinpoorten;
  • Op maat samen te stellen;
  • Minimaal onderhoud;
  • Verschillende maten;
  • Thermisch verzinkt en groen gecoat;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

De tuinhekken bestellen en onderhouden

Wil jij een tuinhek bestellen bij MaximaVida? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen de hekken zelf op te halen of deze te laten bezorgen. De bezorging is afhankelijk van het aantal tuinhekken dat je bestelt, maar je hebt het tuinhek vaak binnen drie dagen in de tuin! 

Wil je jouw groene tuinhek lang mooi houden? Dan raden wij aan twee keer in het jaar de hekken af te doen met een sopje van afwasmiddel en schone doek. Zit er een kras op het tuinhek? Dan raden wij Hammerite of een groene lakstift aan.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.