Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida outlet impressie

Tuinhek outlet

Alleen contante betaling!

In onze outlet vind je showroommodellen, uitlopende goederen, restanten en producten met schade. Deze artikelen zijn enkel af te halen tegen contante betaling op onze locatie in Groenlo. Houd er rekening mee dat je outlet artikelen zelf moet demonteren en inladen. Helaas kunnen wij voor outlet artikelen deze service niet bieden.

Bij MaximaVida vinden we het weggooien van producten zonde én slecht voor het milieu. Daarom geven wij deze producten een tweede kans in onze outlet, uiteraard met een mooie korting! Omdat er veel verschillende redenen zijn waarom een artikel in de Outlet belandt, is het niet mogelijk over elk afzonderlijk artikel te communiceren. Daarom worden outlet artikelen ook niet verstuurd.

Bel of mail ons even voordat je naar een specifiek product komt kijken in de outlet, zodat je zeker weet dat je niet voor niets komt rijden. Omdat we deze artikelen voor een mooie prijs willen aanbieden is het niet mogelijk om garantie te geven, houd hier rekening mee. Als je liever een 100% nieuw artikel wenst met garantie en levering dan kan je het beste een kijkje nemen in het reguliere aanbod van MaximaVida! Like ons Facebookpagina MaximaVida outlet als je op de hoogte wilt blijven van mooie aanbiedingen!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.