Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
metalen tuinhek Lichtenvoorde

Tuinhekken en poorten

Voor elke tuin een passend tuinhek en poort

Geen één tuin is hetzelfde, dus een standaard tuinhek is geen optie. Wat dacht je van een hekwerk op maat. Bij MaximaVida vind je een ruim aanbod sierhekwerk met metalen tuinhekken en metalen tuinpoorten in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat het past bij jouw tuin en jouw smaak. Ga jij voor modern en zwart? Dan is ons zwarte hekwerk Lichtenvoorde de juiste keuze. Of ga je voor traditioneel groen? Dan is ons model tuinhek Utrecht juist een perfecte match voor jouw tuin.

Kies jouw favoriete stijl tuinhek, stel het zelf samen en bestel het samen met de montagesets. Onze hekken worden uit voorraad geleverd, dus je kunt het hekwerk al snel plaatsen!

Stel zelf jouw hekwerk samen bij MaximaVida

Stel zelf de omheining van jouw tuin samen met onze hekken, poorten en de accessoires. Op maat, in maar drie stappen!

  1. Kies het hekwerk dat jij het mooist vindt of dat het best bij je tuin of huis past;
  2. Bereken hoeveel hekwerk je nodig hebt, inclusief accessoires en poort(en). Wij hebben dit makkelijker gemaakt met een rekenhulp;
  3. Bestel alles voor je tuinhek, inclusief montageset, in onze webshop.

Let op: het kan dus zijn dat je niet exact uitkomt met je berekening; wij leveren geen 100% maatwerk. In onze blog vind je hierover meer informatie.

Verschillende stijlen tuinhekken en poorten

Voor jouw tuin en huis wil je geen standaard tuinhek. Dat is ook geen optie, want geen tuin is hetzelfde. Bij MaximaVida bieden we je daarom de mogelijkheid om zelf je hekwerk samen te stellen; op maat. Bekijk ons ruime aanbod metalen tuinhekken en metalen tuinpoorten in verschillende kleuren en verschillende uitvoeringen. Hier vind je zelf voor elke tuin het juiste tuinhek met tuinpoort(je)!

Waarom kies je een tuinhek van MaximaVida?

  • Op maat samen te stellen;
  • Verschillende stijlen, maten en kleuren;
  • Thermisch verzinkt en gecoat;
  • Enkele en dubbele tuinpoorten;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

Je hekwerk bestellen en onderhouden

Als je een tuinhek of poort bij MaximaVida bestelt kun je deze ophalen in onze winkel. Je kunt ook kiezen het hekwerk te laten bezorgen door DPD, Dachser of TSN Groen. Bestel je op tijd en zijn de hekken op voorraad? Dan bestaat de mogelijkheid dat je het tuinhek al in 2 tot 3 dagen kunt plaatsen!

Voor het onderhoud van je tuinhek en poort kun je het eens in het half jaar afnemen met een sopje van afwasmiddel. Zo bescherm je de coating. Toch een beschadiging? Dan raden wij Hammerite of een lakstift in dezelfde kleur als het hekwerk aan.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.