Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
metalen tuinhek Lichtenvoorde

Tuinhek

Een stijlvolle omheining op maat

Een tuinhek is volgens ons meer dan een omheining van je tuin; het juiste tuinhek draagt bij aan de uitstraling van je huis en tuin. Daarom vind je bij MaximaVida een groot assortiment (sier)hekwerk voor een stijlvolle omheining, op maat! Heb je een wat moderner woning, dan past ons zwarte tuinhek Lichtenvoorde waarschijnlijk perfect. Woon je in een wat klassieker huis, bijvoorbeeld een mooie jaren 30 woning, dan is ons groene, wat traditionelere model tuinhek Utrecht juist een goede match. Dankzij ons aanbod vind je voor elke tuin het juiste tuinhek met tuinpoort(je).

Kies jouw favoriete stijl tuinhek, stel het zelf samen en bestel het samen met de montagesets. Onze hekken worden uit voorraad geleverd, dus je kunt het hekwerk al snel plaatsen!

Stel zelf jouw tuinhek samen bij MaximaVida

Met ons aanbod tuinhekken, poorten en accessoires stel jij gemakkelijk en snel zelf een omheining voor je tuin samen. Heb jij jouw favoriete tuinhek al op het oog? Met deze drie stappen heb jij het binnen de kortste keren in de tuin staan!

  1. Kies het hekwerk dat jij het mooist vindt of dat het best bij je tuin of huis past;
  2. Bereken hoeveel hekwerk je nodig hebt, inclusief accessoires en poort(en). Wij hebben dit makkelijker gemaakt met een rekenhulp;
  3. Bestel alles voor je tuinhek, inclusief montageset, in onze webshop.

Let op: wij leveren geen 100% maatwerk, het kan dus zijn dat je niet exact uitkomt met je berekening.

Verschillende stijlen tuinhekken en poorten

Geen één tuin is hetzelfde. Een standaard tuinhek is dus geen optie. Daarom vind je in onze webshop een ruim aanbod metalen tuinhekken en metalen tuinpoorten in verschillende kleuren en verschillende uitvoeringen. Past tuinhek Lichtenvoorde echt bij jouw woning? Of is tuinhek Utrecht juist een perfecte match voor jouw tuin? Dankzij ons aanbod vind je voor elke tuin het juiste tuinhek met tuinpoort(je).

Waarom kies je een tuinhek van MaximaVida?

  • Op maat samen te stellen;
  • Verschillende stijlen, maten en kleuren;
  • Thermisch verzinkt en gecoat;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

De tuinhekken bestellen en onderhouden

Als je een tuinhek bij MaximaVida bestelt kun je ervoor kiezen het zelf op te halen in onze winkel of het te laten bezorgen door DPD, Dachser of TSN Groen. Zijn de hekken op voorraad en bestel je op tijd? Dan kan het goed zijn dat je het tuinhek al in dezelfde week kunt plaatsen!

Staat het tuinhek te stralen in je tuin? Maak het dan eens in het half jaar schoon met een sopje van afwasmiddel om de coating te beschermen. Is het hekwerk beschadigd? Dan raden wij Hammerite of een lakstift in dezelfde kleur als het hekwerk aan.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.