Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
metalen tuinpoort Lichtenvoorde

Metalen tuinpoort

Metalen tuinpoorten voor jouw hekwerk

Bij je hekwerk in de tuin kunnen mooie, bijpassende metalen tuinpoorten natuurlijk niet ontbreken. Heb je jouw hekwerk gekozen en uitgerekend welke maten je nodig hebt voor jouw tuin? Dan is het tijd om één van onze metalen tuinpoorten te kiezen. Heb je gekozen voor de stijl ‘Lichtenvoorde’ of juist ‘Utrecht’? Dan kun je jouw tuinpoort matchen met je tuinhekken. Ga je voor een dubbele of juist enkele tuinpoort? Of misschien wel beide?

Ontdek het aanbod hier en kies de metalen tuinpoort die het best bij jou past! 

Verschillende stijlen en formaten metalen tuinpoorten

Ons assortiment biedt een ruime keuze aan verschillende stijlen, van klassiek en traditioneel tot modern en strak. Zo is er voor iedere tuin en elke smaak wel een geschikte poort te vinden. Kies voor de stijl ‘Lichtenvoorde’ of juist ‘Utrecht’ en match de tuinpoort met je tuinhekken. Ga je voor klassiek donkergroen gecoat metaal of juist voor strak gitzwart? Bekijk onze selectie hierboven of kom langs in onze showroom om de poorten in het echt te zien.

Zelf een compleet metalen hekwerk samenstellen

Onze collectie gaat verder dan metalen tuinpoorten. Je vindt bij MaximaVida alles dat je nodig hebt voor het op maat samenstellen van een hekwerk. Kies bijvoorbeeld voor een enkele tuinpoort in combinatie met een dubbele tuinpoort, of ga voor één van de twee. Dankzij de verschillende opties kun je gemakkelijk het perfecte hekwerk voor in jouw tuin samenstellen. Hoe je dat doet? Dat lees je in onze blog over hoe je berekent hoeveel sierhekwerk je nodig hebt.

Bestellen en onderhoud van de metalen tuinpoort

Je metalen tuinpoort heb je bij MaximaVida snel besteld én in huis. Plaats je bestelling online of kom langs in Groenlo om je bestelling te plaatsen en, mits voorradig, direct mee te nemen. Bestel je online, dan zorgen wij dat je tuinpoort en eventuele hekwerk zo snel mogelijk bij jou in de tuin ligt, klaar om te plaatsen. Dit kan drie tot vijf dagen duren.

Na aanschaf is het belangrijk om de poort goed te onderhouden, zodat deze lange tijd meegaat. Gelukkig zijn de tuinpoorten onderhoudsarm, twee keer in het jaar met een sopje van afwasmiddel afnemen en je tuinpoorten zijn weer als nieuw!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.