Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
De moderne zwart gecoate metalen tuinhekken Lichtenvoorde 80 cm

Metalen tuinhek zwart

Een tuinhek van zwart gecoat staal kiezen

Een zwart gecoat stalen tuinhek om je tuin af te maken. Een stijlvolle, statige omheining die niet alleen veiligheid en privacy biedt, maar de algehele look van je huis versterkt. Precies, wie wil dat nu niet? Tuinhek Lichtenvoorde uit metaal is een tijdloos model met een moderne vormgeving. Het is gemaakt uit massief staal dat thermisch is verzinkt en hierna zwart gecoat. Ontdek de prachtige stijl tuinhek in het zwart in ons assortiment en stel deze zelf op maat samen!

Bereken zelf met onze rekenhulp welke hekken en accessoires je nodig hebt. Ontdek hieronder ons assortiment en kies je favoriete stijl.

Een zwart gecoat tuinhek van metaal

Je zoekt een tuinhek dat stevig, stijlvol en sierlijk is. Een tuinhek van zwart gecoat staal dat perfect past bij jouw huis en tuin. Veilig, maar toch mooi. Daarom vind je in onze webshop het zwart stalen tuinhek in de stijl Lichtenvoorde. 

Kies de stijl die het best past bij jouw huis, bij jouw smaak of bij jouw omstandigheden. Zo heeft tuinhek Lichtenvoorde geen punten waar kinderen aan vast kunnen komen te zitten, terwijl het groen gecoate tuinhek Utrecht die gewilde, klassieke uitstraling heeft. Kies jouw favoriete tuinhek en bereken hoeveel hekken jij nodig hebt! 

Het voordeel van een tuinhek van zwart gecoat staal

  • Makkelijk te combineren;
  • Tijdloos en duurzaam;
  • Op maat samen te stellen;
  • Weinig onderhoud;
  • Verschillende maten;
  • Thermisch verzinkt en zwart gecoat;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

Een tuinhek van MaximaVida bestellen en onderhouden

De tuinhekken van MaximaVida zijn zwart gecoat. Om ze mooi te houden, raden wij aan twee keer in het jaar de hekken af te doen met een sopje van afwasmiddel en schone doek. Zit er een kras op het tuinhek? Dan raden wij Hammerite of een zwarte lakstift aan. 

Bestel je vandaag nog je tuinhek? Dan heb je het binnen 2 tot 3 dagen in huis!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.