Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Sierhekwerk met traditionele boog en Franse lelie stijl

Metalen tuinhek groen 90 cm

Een 90 cm hoog tuinhek van groen gecoat metaal

Op zoek naar een 90 cm hoog tuinhek van groen gecoat metaal? Dan ben je bij MaximaVida aan het juiste adres! Onze groene tuinhekken zijn de klassieke toevoeging aan elke tuin, aan elk huis en hebben een traditionele boog met Franse lelie. De tuinhekken stel je gemakkelijk zelf op maat samen, dus ze passen altijd. Dit formaat tuinhek is het hoogste dat wij hebben en brengt maximale veiligheid en privacy naar jouw tuin!

Bereken zelf hoeveel hekken en welke accessoires je nodig hebt. Bekijk ons assortiment en bestel jouw groene tuinhek!

Jouw favoriete hoogte tuinhek in groen gecoat metaal

In onze webshop vind je een tuinhek van groen gecoat staal in de stijl ‘Utrecht’. Deze stijl is stevig, stijlvol en sierlijk, terwijl de groene kleur gemakkelijk voor het oog is. Is Utrecht niet de juiste stijl voor jou, jouw huis en jouw tuin? Geen probleem, in onze webshop vind je ook de stijl ‘Lichtenvoorde’ in een zwarte coating.

Bekijk het aanbod, kies jouw favoriete tuinhek in groen of juist in zwart en bereken zelf aan de hand van een aantal stappen hoeveel hekken jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar een groen tuinhek van 70cm? Kijk dan hier!

Het voordeel van een groen metalen tuinhek

  • Duurzaam, stijlvol, klassiek; 
  • Combineer met accessoires en poorten;
  • Op maat samen te stellen met verschillende afmetingen;
  • Minimaal onderhoud;
  • Thermisch verzinkt en groen gecoat;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

De tuinhekken bestellen en onderhouden

Wil jij een tuinhek bestellen bij MaximaVida? Dat kan! Als de hekken op voorraad zijn, kunnen we snel leveren. Je kunt er ook voor kiezen om de hekken zelf op te halen bij onze winkel in Groenlo.

Heb je het hekwerk in de tuin staan, maar wil je het zo lang mogelijk mooi houden? Doe de tuinhekken twee keer in het jaar de hekken af met een sopje van afwasmiddel en schone doek. Zit er een kras op het tuinhek? Dan raden wij Hammerite of een groene lakstift aan.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.