Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Fotoshoot Bospark de Bremstruik

onze pastelkleurige spijlenstoel Maximus in Scandinavische sferen!

2 min leestijd

Typisch MaximaVida

Fotoshoot de Bremstruik


We zijn altijd op zoek naar mooie locaties om onze producten te fotograferen, zodat we jullie kunnen inspireren. Bospark de Bremstruik is zo'n locatie. Het park ligt in het hart van de Achterhoek in een prachtige bosrijke omgeving aan de rand van Ruurlo. Op loopafstand van het dorp, maar toch heerlijk buitenaf aan een rustig zandpad. Kriskras door het bos liggen vakantiewoningen en chalets speels over het park verspreid.

Een van die chalets is door eigenaresse Dineke omgedoopt tot het 'Het Scandinavisch Huisje'. Een houten huisje; sfeervol, warm en landelijk aangekleed met veel hout, natuurlijke kleuren en materialen. Een perfecte match met een heleboel van onze producten, met name voor onze nieuwe Maximus stoel!

Spijlenstoel Maximus

De elegante vorm van de Maximus stoel straalt klassieke eenvoud uit en het landelijke vintage design geeft een typische Scandinavische uitstraling. Daarom voelde dit ook als een perfecte match in het interieur van dit huisje. Deze houten spijlenstoel is verkrijgbaar in zwart, blank gelakt, ivoor, poederroze, zachtgrijs en zachtgroen. Heel mooi met elkaar te combineren, maar ook prachtig wanneer je voor 1 kleur kiest zoals wij hier ook hebben gedaan met de poederroze stoel. Wil je weten waar deze mooie stoel vandaan komt en hoe wij de trendy pastelkleuren voor deze stoel hebben gekozen, lees dan onze blog Productreis Maximus.

Natuurlijk met dank aan Bospark de bremstruik voor de gastvrijheid en het uitlenen van dit geweldige huisje. Wil je nou zelf ook heerlijk overnachten in deze bosrijke omgeving? Kijk dan snel op de site van de Bremstruik en kom genieten van de prachtige Achterhoek!


Fotoshoots

Bij MaximaVida steken we veel tijd en energie in het fotograferen van onze producten. Dit doen we om een zo reëel mogelijk beeld te geven van hoe het product er uiteindelijk bij jou thuis uit ziet maar ook om de verschillende toepassingen van onze producten te laten zien. Hoe het er op zo'n dag aan toe gaat? Dat zie je in dit filmpje!

Heb je nou net je huis verbouwd of besteed je veel tijd aan de inrichting van jouw huis of tuin en ben je supertrots op het resultaat?! Dan kun je deelnemen aan een fotoshoot van MaximaVida! Stuur een mailtje naar info@maximavida.com met een aantal foto's van de inrichting en wie weet komen wij in de toekomst wel een middagje foto's maken! We plaatsen de beelden op onze webshops, marketplaces en social media kanalen en sturen jou als je dat wilt de mooiste foto’s op! Uiteraard blijft je privacy gewaarborgd.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.