Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Fotoshoot Vinkeveense plassen

Onze Max tuinsets gefotografeerd op een heus eiland!

3 min leestijd

Typisch MaximaVida

Fotoshoot Island life

Bij MaximaVida steken we veel tijd en energie aan het fotograferen van onze producten. Deze keer hadden we een fotoshoot op een waar eiland! Dit eilandje van zo'n 400 m2 ligt tussen Amsterdam en Utrecht in de Vinkeveense Plassen. Met op dit eiland een geweldig ingericht tiny house (where Ibiza meets Scandinavia...), een stylish bell-tent en overal relaxplekken. Samen met onze 3 toppers Jessica, Jorieke en Pim hebben wij onze nieuwe collectie Max tuinmeubelen kunnen fotograferen voor het tuinseizoen 2022. We voegen graag extra kleur toe aan de alledaagse dingen van het leven. Daarom maken wij ‘gewone’ meubels bijzonder door deze in verschillende kleuren uit te voeren of verschillende toepassingsmogelijkheden toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan de max sets in kleur!

Zie je dat nou zelf ook wel zitten zo'n privé-eilandje? Dan hebben wij goed nieuws! Dit specifieke eilandje is beschikbaar voor boekingen. Door op onderstaande link te klikken ga je naar de website van Island Life waar ze je alles vertellen over dit kleine paradijselijke stukje grond. 😉

Max metalen tuinsets

Lekker lang tafelen, heerlijk met het hele gezin ontbijten of lekker borrelen met vrienden? Heel leuk en gezellig, maar 1 ding is dan wel heel belangrijk: comfort! Je stoel moet lekker zitten. Onze Max stoelen zijn dan perfect. Waarom vraag je je af? De rondingen in het metalen zitvlak en rugleuning zorgen voor maximaal comfort. Daarnaast is de rugleuning extra hoog (81 cm), de zitting extra breed (54 cm) en kan tot 150 kg iedereen op de stoel zitten. Avond ten einde? In een mum van tijd stapel je de stoelen op elkaar en is alles opgeruimd!

Onze metalen max sets hebben al een lange weg afgelegd voordat wij ze aan jullie aanbieden. Tijdens het product ontwikkelingsproces besteden we veel tijd aan de keuze van materialen, de juiste afmetingen, de verpakking en de toepassingen. Zoals bijvoorbeeld bij onze metalen stoel Max. Ben je benieuwd welke reis onze Max stoelen afleggen, lees dan eens onze blog 'productreis van begin tot eind'.

Fotoshoots

Bij MaximaVida steken we veel tijd en energie in het fotograferen van onze producten. Dit doen we om een zo reëel mogelijk beeld te geven van hoe het product er uiteindelijk bij jou thuis uit ziet maar ook om de verschillende toepassingen van onze producten te laten zien. Hoe het er op zo'n dag aan toe gaat? Dat zie je in dit filmpje!

Heb je nou net je huis verbouwd of besteed je veel tijd aan de inrichting van jouw huis of tuin en ben je supertrots op het resultaat?! Dan kun je deelnemen aan een fotoshoot van MaximaVida! Stuur een mailtje naar info@maximavida.com met een aantal foto's van de inrichting en wie weet komen wij in de toekomst wel een middagje foto's maken! We plaatsen de beelden op onze webshops, marketplaces en social media kanalen en sturen jou als je dat wilt de mooiste foto’s op! Uiteraard blijft je privacy gewaarborgd

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.