Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Trends - Bright bubble

Frisse en fruitige kleuren!

1 min leestijd

Trends

Moodboards

Bij MaximaVida maken wij moodboards om de trends in beeld te brengen en de kleuren voor het nieuwe seizoen te bepalen. Dit helpt ons ook om na te denken over de setting waarin wij onze nieuwe producten vervolgens gaan fotograferen. We gebruiken allerlei verschillende plaatjes om een trend in beeld te brengen, denk hierbij aan kleuren, materialen, gebruiksvoorwerpen en afbeeldingen uit de natuur. We geven de trends een naam en beschrijven de trend zo uitgebreid mogelijk inclusief kleuren, kleurtonen en materiaalgebruik.

Trend bright bubble

Bright bubble

Bright bubble

We hechten meer dan ooit waarde aan een veilige thuisbasis waar we tot rust kunnen komen. Lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen creëren een fris huis waarin de boze buitenwereld mijlenver weg lijkt. Aan het neutrale kleurenpalet voegen we natuurlijke kleuren, texturen en gekke vormen toe. Denk aan kleuren als zonnebloemgeel en oceaangroen, plaids, tapijt en textuurbehang van suède of gevlochten riet en meubels met buitenaardse vormen.

Onze nieuwe kleur cactus groen

Vervolgens gebruiken we deze trend, de beelden van het moodboard en de beschrijving van de kleuren en materialen om te bepalen welke nieuwe producten we willen toevoegen aan ons assortiment. We zijn bij MaximaVida groot fan van het gebruik van kleur in en om het huis. Daarom hebben we de trend Bright Bubble gebruikt om een nieuwe kleur toe te voegen aan onze metalen Max tuimeubel lijn. Vervolgens hebben we deze stoel op locatie gestyled in datzelfde thema. We waren te gast bij Bospark de Bremstruik in Ruurlo en mochten daar op de veranda onze Max meubelen fotograferen!

Metalen tuinset Max cactus groen
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.