Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Verbouwing MaximaVilla

van jaren 80 stijl tot een moderne stadvilla

3 min leestijd

Typisch MaximaVida

Introductie MaximaVilla

Wij zijn Jeroen en Suzanne, eigenaren van MaximaVida. Ons bedrijf is gevestigd in Groenlo, dat prachtige vestingstadje in de Achterhoek. Wij hebben in de binnenstad een huis uit 1910 gekocht en zijn dit momenteel aan het verbouwen. We gebruiken de inspiratie die wij op doen tijdens onze inkoopreizen om dit huis om te toveren tot een paleisje. En natuurlijk gebruiken we ook veel meubelen en accessoires uit onze eigen collectie.

Benieuwd hoe wij dit project aanvliegen en wat het resultaat wordt?! Kijk dan de komende weken mee hoe wij dit huis omtoveren tot een kleurrijk thuis!

foto van het huis in Groenlo uit 1910

Inspiratie

Inspiratie voor ons droompaleis

Nadat we een paar keer door het huis zijn gelopen ben ik begonnen met het maken van een aantal schetsen. Deze schetsen zijn vervolgens omgezet in bouwtekeningen door de aannemer.

Alle inspiratie die ik tegenkom leg ik vast op Pinterest borden, dus ook voor ons huis! Wil je zelf ook inspiratie opdoen? De meeste van onze Pinterest borden staan live en kunnen dus door jou gevolgd worden!

tekening van de keuken

Duurzaamheid

Duurzaam wonen

In deze tijden is er veel te doen over duurzaamheid en dan gaat het met name over het milieu en het verstandig omgaan met energiebronnen. Ook binnen MaximaVida is dit een onderwerp van belang en dus als je dan toch rigoureus gaat verbouwen kun je het maar beter ook gelijk verduurzamen!


Deze video staat dan ook vol in het teken van de duurzame aanpassingen die wij aan onze MaximaVilla hebben gedaan.

aanbouw met schuifpui

Basis styling

Basis styling

Vaak is het mooi om de basis van van je inrichting rustig te houden en de verschillende onderdelen op elkaar af te stemmen. Hier hebben wij gekozen voor een basis styling van grijs, creme, oudroze en houten accenten!

dekton in marmerlook als basis
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.