Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida teak set Sunda met terra kussens op stoel en bank

Kussens & kleden

Comfortabel zitten!

Kussens en kleden mogen en kunnen overal, ze maken je huis en tuin gelijk gezelliger! Met een paar nieuwe kussens krijgt je woonkamer of zithoek in de tuin gelijk een andere uitstraling. MaximaVida heeft een uitgebreide kussenlijn met kussens in verschillende maten, patronen en kleuren. Wij hebben stoelkussens voor onze stoelen Max, Sunda en Delhi, kussens voor onze adirondack stoelen, bankkussens voor onze tuinbanken en eetbanken en speciaal voor ons op maat gemaakte picknicktafelkussens! Ons assortiment vloerkleden is qua kleur hierop afgestemd. Ideaal als buitentapijt op je terras maar ook te gebruiken als picknickkleed in het park. Naast buiten worden onze kleden ook veel binnen gebruikt, superhandig in de kinderkamer. Door het gebruikte gerecyclede plastic zijn ze eenvoudig schoon te maken!

Maak het nog gezelliger!

Hoe leuk is het om de gezelligheid van binnen door te trekken naar buiten! Een mooi buitenkleed op onder je tuinmeubelen en een paar mooie kussens in de stoelen zorgt ervoor dat het geheel er nog mooier uitziet en een warmere uitstraling krijgt. In ons assortiment vind je buitenkleden in vrolijke kleuren, maar ben je meer van de neutrale tinten dan heb je ook genoeg keus.

Vloerkleden
Onze vloerkleden zijn er in 2 verschillende maten:
- 180 x 120 cm
- 270 x 180 cm

Beide maten zijn ideaal voor in de tuin en met een simpele toepassing ziet jouw tuin er opeens al een stuk leuker uit. Maar onze vloerkleden kunnen ook heel goed binnen worden gebruikt, op je balkon of op vakantie voor de tent.

Ons groene buitenkleed staat erg mooi in een tuin vol planten en geeft automatisch die natuurlijke look terwijl ons oranje kleed weer zorgt voor een fleurig geheel. Waar gaat jou voorkeur naar uit?

De kleden zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden bestand en zullen dan niet snel verkleuren of gaan schimmelen. Maak het kleed af en toe schoon met een sopje en je zult er heel lang plezier van hebben!

Kussens
Dankzij ons uitgebreide assortiment picknicktafel, tuinbanken en tuinstoelen kunnen goede kussens natuurlijk niet ontbreken. Zoals je van ons gewend bent hebben we verschillende vrolijke patronen die jou picknicktafel en tuin direct opfleuren.

Ga jij liever voor strak en modern en is onze Dex aluminium picknicktafel meer geschikt voor jou? Dan hebben we ook een mooi aanbod effen picknicktafelkussens die goed passen in deze stijl. Een groot deel van de kussens is waterbestendig, dus als er wat drinken overheen valt kun je het er makkelijk weer afwassen. Wordt er een flinke regenbui verwacht dan is het wel verstandig om de kussens even naar binnen te halen!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.