Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Keukentrolley Sergio zwart

Keukentrolley

Lekker handig!

Heb je meer werk- en opbergruimte nodig? Speciaal daarvoor hebben wij onze keukentrolley Sergio ontwikkeld. Op het handige werkblad kun je jouw keukenmachine neerzetten of deze juist gebruiken om groente te snijden. Op de 2 verdiepingen daaronder zet je je servies en andere spullen die je vaak gebruikt in de keuken. Deze multifunctionele werktafel heeft 4 wieltjes, zodat je hem overal kunt plaatsen waar je hem nodig hebt. Om de trolley perfect bij je interieur te laten passen is Sergio verkrijgbaar in wit, zwart en blank gelakt.

Maak je huis nog gezelliger!

Decoratie is wat je huis of kantoor gezellig maakt. Een aantal goede planten, gezellige kaarsen, fotolijstjes, kussens en ga zo nog maar even door. Onze wandrekken sluiten hier perfect op aan. Een mooi wandrek Jamie in de kleur wit of zwart is een echte eyecatcher in jouw woonkamer of bij jou op kantoor. Dankzij de ruimte op de planken maak je hier makkelijke een fotowand van met een leuke verscheidenheid aan fotolijstjes. Of wat dacht je van een leuke plek voor de kookboeken of de boeken van de kinderen. Staat super leuk in de keuken of op de kinderkamer, maar het is ook lekker praktisch want je hebt de boeken snel bij de hand.

Een andere leuke optie voor buiten is ons wandrek Flora. Ideaal voor de kleinere terrassen of balkons, maar ook zeker geschikt voor elke tuin. Potten, vazen, planten, kaarsjes, plaids en ga zo maar door, van alles kan je erop kwijt. Hierdoor creëer je zelf helemaal jouw eigen stijl. Uiteraard kan het wandrek Flora ook prima binnen worden gebruikt!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.