Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Eettafel met haurpinpoten

Eettafel

het middelpunt in huis!

De eettafel is vaak het middelpunt in huis. Lekker lang tafelen met familie of vrienden, je huiswerk maken of op zondagmorgen uitgebreid ontbijten. De tafels van MaximaVida zijn meestal gemaakt van hout en kunnen vaak zowel binnen als buiten worden gebruikt. Onze tafels zijn mooi te combineren met stoelen uit het ons eigen assortiment, je kunt ze natuurlijk ook combineren met je eigen stoelen.

Waar moet je op letten als je een tafel koopt? Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat een tafel van 120 cm tot 160 cm geschikt is voor 4 personen, tafels van 180 cm en langer bieden plaats aan 6 personen. Let ook goed op de hoogte van je tafelblad. Een normale Europese hoogte is 75 cm maar ook 80 cm komt vaker voor. Meet voor aankoop de ruimte tussen de tafelpoten om zeker te weten dat je stoelen er tussen passen!

Vind je het ook zo leuk om te spelen met je interieur?

Kleine veranderingen doorvoeren en dan het liefst nog door zelf creatief bezig te zijn. Dat is precies wat wij van MaximaVida ook leuk vinden. Geen volledig woonkamers die je kan kopiëren, maar de mogelijkheid om je eigen stijl en je eigen draai aan je interieur te geven. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze tafelpoten en tafelbladen. Vind je het lastig om te beginnen of wat je kan combineren? Hieronder krijg je van ons een aantal tips om je op gang te helpen.

Wat misschien wel het belangrijkste is om te onthouden? Het is jouw huis en jouw stijl, jij bent dus degene die het mooi moet vinden. Eigenlijk kan dus alles.

Uiteraard is het wel verstandig om van te voren te bedenken waar je van houdt. Wat wil je voor tafel? Een eettafel of liever een bijzettafel, of wat dacht je van een bankje? Ben je een klassiek type of ga je meer voor industrieel? Op basis hiervan kun je al een voorselectie maken.

Voor eettafels hebben we mooie robuuste houten bladen in verschillende afmetingen en in verschillende soorten hout. Gecombineerd met een industrieel tafelonderstel of een paar mooie industriële schuine poten heb je al snel je eettafel staan. Aankleden met wat mooie accessoires en je nieuwe eyecatcher is klaar.

Met onze tafelpoten met klem maak je binnen de kortste keren je nieuwe tafel of bank van een mooie houten plank. Op zoek naar een tijdelijke oplossing of houd je van veel afwisseling in je interieur? Ook dan is dit super praktisch, binnen 1 minuut heb je de poten weer los en doe je er een ander blad tussen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.