Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kleurrijk

Een vrolijk en veelzijdige meubelstijl

Bij MaximaVida houden wij van kleur, dat zie je aan ons assortiment. Wil je jouw Pipowagens
of yurttenten kleurrijk inrichten, dan kun je hier je hart ophalen!

Stoelen en tafels

Kies voor de tuinset op het terras voor onze metalen tuinstoel Max, deze stoel is stapelbaar en verkrijgbaar in 7 kleuren. Ga voor je favoriete kleur of mix & match door verschillende kleuren bij elkaar te zetten. Je kunt de stoelen nog comfortabeler maken met onze stoelkussens, verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en prints. Kies je liever voor een kunststof stoel, dan is onze Milan stoel een mooie variant en te koop in oranje, zwart en legergroen!

Kies vervolgens welke tafel hier het beste bij past, we hebben tuintafel Max in 3 kleuren en 2 verschillende maten. Een mooie houten tafel is ook altijd een goede keuze bij deze gekleurde stoelen.

Onze vrolijke tuinset max okergeel

Tuinbanken

Wil je ook nog een lekker hoekje creëren met een tuinbankje om lekker te kunnen lezen? Dan is daar ook nog onze metalen tuinbank Max, verkrijgbaar in dezelfde 7 kleuren als de stoelen met een aantal bijpassende vrolijk geprinte kussens.

Gekleurde picknicktafels

Denk je aan de zomer dan denk je aan zon, kleur en vrolijkheid. Onze gekleurde picknicktafels en sets Max zijn echte blikvangers en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals okergeel, olijfgroen, oranje en zwart. De metalen tafels hebben een open instap waardoor iedereen eenvoudig aan tafel kan plaatsnemen. Onze metalen picknickset Max is juist weer heel praktisch omdat de tafel en de banken eenvoudig los van elkaar zijn te verplaatsen. Wat dacht je van een okergele picknicktafel om gezellig samen met je kinderen buiten aan te ontbijten 's morgens?

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen inrichting samen te stellen met artikelen uit het assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informatie of advies aanvragen? Uiteraard! Mail ons op info@maximavida.com of geef ons even een belletje, wij helpen je meer dan graag.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.