Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kleurrijk

Een vrolijk en veelzijdige meubelstijl

Bij MaximaVida houden wij van kleur, dat zie je aan ons assortiment. Wil je jouw Pipowagens of yurttenten kleurrijk inrichten, dan kun je hier je hart ophalen!

Stoelen

Kies voor de tuinset op het terras voor onze metalen tuinstoel Max, deze stoel is stapelbaar en verkrijgbaar in 7 kleuren. Ga voor je favoriete kleur of mix & match door verschillende kleuren bij elkaar te zetten. Je kunt de stoelen nog comfortabeler maken met onze stoelkussens, verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en prints. Kies je liever voor een kunststof stoel, dan is onze Milan stoel een mooie variant en te koop in oranje, zwart en legergroen!

Kies vervolgens welke tafel hier het beste bij past, we hebben tuintafel Max in 3 kleuren en 2 verschillende maten. Een mooie houten tafel is ook altijd een goede keuze bij deze gekleurde stoelen.

Onze vrolijke tuinset max okergeel met kindvriendelijke rondingen

Tuinbanken

Wil je ook nog een lekker hoekje creëren met een tuinbankje om lekker te kunnen lezen? Dan is daar ook nog onze metalen tuinbank Max, verkrijgbaar in dezelfde 7 kleuren als de stoelen met een aantal bijpassende vrolijk geprinte kussens.

Kinderpicknicktafels

Niets zo gezellig voor kinderen als samen eten en spelen. Daarom hebben wij speciaal voor onze kleintjes ook een picknicktafel ontwikkeld! MaximaVida heeft 2 verschillende modellen, een mini uitvoering van onze luxe houten picknicktafel en een speciaal door ons ontwikkelde gekleurde tafel. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, groen, blauw, zwart en geel. De gekleurde tafels zijn ook heel goed in een speelhoek binnen te gebruiken. Ze hebben zelfs extra opbergruimte!

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen inrichting samen te stellen met artikelen uit het assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informatie of advies aanvragen? Uiteraard! Mail ons op sales@maximavida.com of geef ons even een belletje, wij helpen je meer dan graag.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.