Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Modern

Strakke design meubelstijl

Ga je voor een moderne look van jouw lodges, dan zijn de aluminium en kunststof meubelen van Maxima|Vida een goede keuze met hun tijdloze design!

Moderne picknicktafels

Houd je van de moderne look voor je glampinglodges? Dan zijn onze meubelen van aluminium en kunststof een geschikte keus. Aluminium picknicktafel Dex is ideaal als je gaat voor weinig onderhoud! Je kunt kiezen uit rechthoekig of vierkant, deze is zelfs met rugleuningen te bestellen voor extra comfort! Wat ze allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk.

De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Los van dit mooie uiterlijk is hij ook erg makkelijk in onderhoud. Je houdt de tafel schoon door er regelmatig met wat warm water en een doekje overeen te gaan. En wil je hem toch op een andere plek hebben staan? Dankzij zijn lichte gewicht is hij makkelijk verplaatsbaar!

Picknicktafel Dex 200 cm zwart met exclusieve omlijsting

Kunststof tuinstoelen

Ontspannen achterover leunen en genieten van de warme zonnestralen in combinatie met een goed boek en een goed glas wijn. Klinkt perfect toch? Met onze adirondack loungestoelen is het optimaal genieten. Naast ons mahoniehouten icoon hebben wij inmiddels ook meerdere kunststof varianten in ons assortiment. Hetzelfde comfort en dezelfde uitstraling als de mahoniehouten stoel alleen veel minder onderhoud. Ultiem relaxen met voetenbankje, bijzettafel en lekkere dikke kussens!

Kunststof meubels

Naast picknicktafels van aluminium heeft MaximaVida ook een aantal kunststof picknicktafels en sets in het assortiment. Deze zijn gemaakt van aluminium onderstellen en voorzien van kunststof tafelblad en zittingen. Het voordeel van aluminium is dat het slechts een derde van het gewicht van staal heeft, slijtvast is en bestand tegen corrosie. De zittingen van deze design tafels worden gemaakt van polywood planken, wat een duurzaam kunststof is wat niet kan rotten of barsten. Ideaal dus als je van een strak design houdt en niet al teveel onderhoud aan je meubelen wil!

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen inrichting samen te stellen met artikelen uit het assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informatie of advies aanvragen? Uiteraard! Mail ons op info@maximavida.com of geef ons even een belletje, wij helpen je meer dan graag.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.