Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida82

Picknicktafel kinderen

Gegarandeerd uren speelplezier!

Niets zo gezellig voor kinderen als samen eten en spelen. Daarom hebben wij speciaal voor onze kleintjes ook een picknicktafel ontwikkeld! MaximaVida heeft 2 verschillende modellen, een mini uitvoering van onze luxe houten picknicktafel en een speciaal door ons ontwikkelde gekleurde tafel. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, groen, blauw, zwart en geel.

Hoe leuk is het om je kinderen een eigen plek te geven door een kinderpicknicktafel naast je eigen houten of gekleurde picknicktafel te zetten in de tuin?! Kunnen ze lekker samen spelen, eten en knutselen. Maar zeker de gekleurde tafels zijn ook heel goed in een speelhoek binnen te gebruiken. Ze hebben zelfs extra opbergruimte!

Picknicktafels voor iedereen

Bij Curaçao denken wij aan kleuren, vrolijkheid, warmte en een hoop gezelligheid en dat is precies waarom onze gekleurde picknicktafels deze naam hebben gekregen. De mooie gele tafel die de zon en warmte nog meer benadrukken. Of de koele blauwe tafel, waardoor je weer terugdenkt aan die azuurblauwe zee van je laatste vakantie, heerlijk toch? Ben je op zoek naar meerdere tafels, dan creëer je het ultieme Curaçao gevoel door verschillende kleuren te combineren. Laat de zomer maar komen!

Naast een aantal vrolijke kleuren hebben we ook een mooie zwarte en witte picknicktafel. Erg leuk om te combineren met een gekleurde tafel, maar door de kleur staan ze ook mooi in een strakke moderne tuin.

Natuurlijk kun je onze picknicktafels ook heel goed binnen gebruiken. Ben je bijvoorbeeld de nieuwe werktuin op je kantoor aan het inrichten? Kijk dan is naar onze witte picknicktafel of zwarte picknicktafel. De witte en zwarte kleur zorgen voor een natuurlijk look die de ruimte een rustige uitstraling geven. Via het parasolgat laat je de kabels van de laptops makkelijk van tafel verdwijnen richting het stopcontact, een paar kussens en planten erbij en je hebt een mooie rustige ruimte gecreëerd met voldoende zitplekken.

Woon je midden in de stad en denk je dat je geen ruimte hebt voor een picknicktafel, dan kan onze Riga balkon picknicktafel een mooi oplossing zijn. Deze tafel is geschikt voor 2 personen en kan dankzij zijn afmetingen op veel verschillende plekken worden gebruikt.

Wil je 1 van onze gekleurde picknicktafels bestellen? Houd er dan wel rekening mee dat hout werkt en dat dit van invloed kan zijn op de verflaag. Door verschil in temperatuur gaat hout krimpen en uitzetten. De verf die gebruikt is, is gemaakt op waterbasis en heeft hierdoor een bepaalde elasticiteit waardoor je minder last hebt van de werking van de verflaag. Echter wil dit niet zeggen dat het te voorkomen is en kan het voorkomen dat de verflaag barstjes gaat vertonen. De verf is daarom ook los te verkrijgen, zodat je dit weer kan wegwerken.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.