Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gekleurde kinder picknicktafel Curacao

Picknicktafel kinderen

Gegarandeerd uren speelplezier!

Niets zo gezellig voor kinderen als samen eten en spelen. Overweeg dan eens een kinderpicknicktafel! Deze tafel is speciaal door MaximaVida ontworpen voor kinderen en is kleiner en lager dan een volwassen picknicktafel, waardoor het voor kinderen gemakkelijker is om er comfortabel aan te zitten. Wij heeft 2 verschillende modellen, een mini uitvoering van onze luxe houten picknicktafel en een speciaal door ons ontwikkelde gekleurde tafel. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, groen, oranje en geel.

Hoe leuk is het om je kinderen een eigen plek te geven door een kinderpicknicktafel naast je eigen houten of aluminium picknicktafel te zetten in de tuin?! Kunnen ze lekker samen spelen, eten en knutselen. Maar de gekleurde tafels zijn ook heel goed in een speelhoek binnen te gebruiken. Ze hebben zelfs extra opbergruimte!

Divers aanbod kinderpicknicktafels

Hoe leuk is het om je kinderen een eigen plek te geven door een kinderpicknicktafel naast je eigen houten of aluminium picknicktafel te zetten in de tuin?! Bij MaximaVida hebben we een ruim aanbod aan kinderpicknicktafels speciaal ontworpen voor kinderen. Deze picknicktafeltjes zijn niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook heel praktisch. Of je nu kiest voor een houten of gekleurde kinderpicknicktafel, onze tafels zijn perfect om samen aan te spelen, eten en knutselen. De collectie bevat twee verschillende modellen: een mini-uitvoering van onze luxe houten picknicktafel en een speciaal door ons ontworpen gekleurde tafel.

De voordelen van een kinderpicknicktafel bij MaximaVida op een rij:
- Ideaal voor binnen én buiten
- Geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 6 jaar
- Nooit meer sjouwen met losse tafels en stoelen
- Handige opbergruimte onder het tafelblad bij de gekleurde picknicktafels
- Veilig afgeronde hoeken aan blad en zittingen bij de houten picknicktafels
- De houten kinderpicknicktafel is geïmpregneerd tegen houtrot en schimmels
- Bezorging in NL, BE & DE.

Gekleurde kinderpicknicktafels voor binnen

Heb je er al eens aan gedacht om een gekleurde kinderpicknicktafel in huis neer te zetten? Bijvoorbeeld als praktische decoratie in de kinderkamer? Onze kinderpicknicktafels zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals groen, oranje, geel en wit. Genoeg variatie dus om een kleur te kiezen die goed bij het interieur past en de kinderen kunnen er heerlijk aan spelen. De tafeltjes bieden extra opbergruimte waardoor het speelgoed zo makkelijk is op te ruimen, dat het zelfs voor de kinderen een kleine moeite is :-)

Zijn de kinderen wat ouder, of krijgt de kinderkamer een make over? Dan kan de picknicktafel naar de speelkamer of hij gaat alsnog naar buiten. Dan hebben de kinderen buiten ook hun eigen plek om aan te zitten. In de zomer kunnen de tafels omgetoverd worden tot zandbak of waterbak voor buiten voor uren speelplezier! Wil je er water of zand in doen dan is het wel verstandig om dit zelf in een plastic bak te doen en niet zo in de picknicktafel te gieten. Grote kans dat je bak zo weer leeg is, omdat het tussen de planken door leeg gelopen is.

Niet alleen voor thuis, ook voor bij de kinderopvang of de peuterspeelzaal zijn deze kinderpicknicktafels een praktische en leuke toevoeging!

Zoek je een flexibele oplossing?

Binnenkort een kinderfeestje op de planning? Dan zijn onze inklapbare picknicksets, of biersets zoals ze ook wel worden genoemd ideaal. We hebben deze sets in verschillende maten en in verschillende kleuren. We hebben de standaard blank gelakte set, daarnaast hebben we nog een zwarte, een olijfgroene set en de whitewash. Je kunt de set compleet bestellen, maar je kan ook of alleen de tafel of alleen bank bestellen. De onderdelen zijn al gemonteerd, dus na ontvangst is de set gelijk gebruiksklaar. De sets zijn eenvoudig schoon te maken en dankzij het kliksysteem in het frame makkelijk in- en uit te klappen!

Maak je kinderpicknicktafel uniek!

Onze houten kinderpicknicktafel Tallin heeft niet de opbergruimte zoals de gekleurde kinderpicknicktafels dat hebben, maar heeft wel een mooie natuurlijk uitstraling waardoor die in elke tuin goed staat. Maar hoe leuk is het om de kinderpicknicktafel helemaal uniek te maken door hem zelf een kleurtje te geven of de kinderen er leuke tekeningen op te laten verven. Je krijgt er een super leuke versierde kinderpicknicktafel door en je hebt een leuke activiteit voor in de vakantie!

Bestel direct jouw kinderpicknicktafel

Heb je besloten om je kinderen hun een eigen plek te geven met een kinderpicknicktafel in de tuin of in de kinderkamer? Wanneer je bij MaximaVida een kinderpicknicktafel bestelt, kun je ervoor kiezen om deze op te halen in onze winkel of om deze te laten bezorgen. Als je op tijd bestelt en de kinderpicknicktafels op voorraad zijn, dan is het mogelijk om deze al binnen 2 tot 3 dagen thuis te ontvangen! Zo kunnen jouw kinderen snel genieten van hun eigen kleurrijke picknicktafel!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.