Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
luxe houten kinderpicknicktafel Curaçao geel in grasveld

Picknicktafel kinderen

Gegarandeerd uren speelplezier!

Niets zo gezellig voor kinderen als samen eten en spelen. Daarom hebben wij speciaal voor onze kleintjes ook een picknicktafel ontwikkeld! MaximaVida heeft 2 verschillende modellen, een mini uitvoering van onze luxe houten picknicktafel en een speciaal door ons ontwikkelde gekleurde tafel. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, groen, oranje, zwart en geel.

Hoe leuk is het om je kinderen een eigen plek te geven door een kinderpicknicktafel naast je eigen houten of aluminium picknicktafel te zetten in de tuin?! Kunnen ze lekker samen spelen, eten en knutselen. Maar zeker de gekleurde tafels zijn ook heel goed in een speelhoek binnen te gebruiken. Ze hebben zelfs extra opbergruimte!

Op zoek naar een gekleurde kinderpicknicktafel met zandbak?

Een eigen picknicktafel voor kinderen is al erg leuk, dat maakt toch een beetje trots dat ze hun eigen plekje hebben. Het bijzondere aan deze kinderpicknicktafel is dat er over de hele lengte van het blad nog een opbergruimte zit. Maar uiteraard kun je deze ook op een andere manier inzetten. Met wat zand erbij heb je zo een zandbak in je picknicktafel waarmee je lekker kan spelen. Of wat dacht je van een bak met water? Ook leuk toch! Op warme dagen lekker met water spelen. Wil je er water of zand in doen dan is het wel verstandig om dit zelf in een plastic bak te doen en niet zo in de picknicktafel te gieten. Grote kans dat je bak zo weer leeg is, omdat het tussen de planken door leeg gelopen is.

Maar wat dacht je van een aantal gekleurde picknicktafels op de kinderopvang of de peuterspeelzaal? Qua kleur passen ze waarschijnlijk goed bij het interieur, de kinderen kunnen er leuk aan spelen en je hebt ook nog extra opbergruimte.

Maak je kinderpicknicktafel uniek!

Onze houten kinderpicknicktafel Tallin heeft niet de opbergruimte zoals de gekleurde kinderpicknicktafels dat hebben, maar heeft wel een mooie natuurlijk uitstraling waardoor die in elke tuin goed staat. Maar hoe leuk is het om de kinderpicknicktafel helemaal uniek te maken door hem zelf een kleurtje te geven of de kinderen er leuke tekeningen op te laten verven. Je krijgt er een super leuke versierde kinderpicknicktafel door en je hebt een leuke activiteit voor in de vakantie!

Waarom wil je een kinderpicknicktafel in huis?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar heb je er al wel eens aan gedacht om de gekleurde kinderpicknicktafel in huis neer te zetten? Bijvoorbeeld als praktische decoratie in de kinderkamer? De kleur past goed bij het interieur van de kinderkamer en als zoon of dochter wat ouder is kunnen ze er ook heerlijk aan spelen. Én wederom komt hier het voordeel van de opbergruimte weer van pas. Het speelgoed is nu zo makkelijk op te ruimen, dat het zelfs voor de kinderen een kleine moeite is. ;)

Zijn de kinderen wat ouder, of krijgt de kinderkamer een make over? Dan kan de picknicktafel naar de speelkamer of hij gaat alsnog naar buiten. Dan hebben de kinderen buiten ook hun eigen plek om aan te zitten.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.