Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Tips en inspiratie

om het thuis gezellig te maken!

Helaas kunnen we ook deze meivakantie nog niet op pad zoals we normaalgesproken doen. MaximaVida geeft je graag wat tips en inspiratie om het in en om het huis gezellig te maken!

Kleur en vrolijkheid

Breng vrolijkheid in de tuin met 1 van onze gekleurde picknicktafels. Plaats decoratieframe Babs op de tafel en decoreer het met gekleurde lampjes of bloemetjes in kleine vaasjes. En maak het jezelf extra comfortabel met onze kussens, binnen en buiten!

Stijlvol genieten

Creëer dat fijne hoekje onder de veranda om te ontspannen met onze relaxte Bali stoelen of lees een goed boek, schommelend op onze schommelbank Jackson. Maak het hoekje af en voeg eenvoudig sfeer toe aan je buitenruimte met onze extra grote vloerkleden!

Bepaal zelf de kleur van je tuinbank!

Wees lekker creatief en maak je eigen salontafel met onze Chicago salontafel frames, deze frames kun je  zowel voor binnen als buiten gebruiken. Of ga aan de slag met ons Amelie tuinbankje en maak deze nog persoonlijker door het bankje samen met de kids in een leuke kleur te schilderen! Succes gegarandeerd!

Met z'n allen genieten?!

Genieten op anderhalve meter? Met onze inklapbare picknicksets maak je snel extra plek. We hebben van de ouderwetse biertafels en banken een moderne praktische eyecatcher gemaakt, verkrijgbaar in verschillende kleuren! Hartstikke handig als je even snel extra ruimte nodig hebt. Dus steek je deze meivakantie de BBQ aan en schuiven de buren gezellig aan? Dan heb je in een handomdraai zowel een werktafel als extra zitruimte!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.