Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Fotoshoot vakantiepark de Italiaanse meren

Glamping meubels fotograferen in de natuur van de Achterhoek!

3 min leestijd

Typisch MaximaVida

Fotoshoot Italiaanse meren

De Italiaanse meren... Het is de naam van de volgelopen leemputten in de omgeving van de Nederlandse buurtschap Kotten in de Achterhoek. De vrij opvallende naam is afgeleid van de groenblauwe kleur die de ontstane meertjes laten zien. Het is ook de naam van de prachtige camping, die bij de meertjes is gevestigd. Onze voorkeur voor regionale samenwerking en onze liefde voor de Achterhoekse natuur maakte het wat ons betreft tot een geweldige fotoshoot locatie voor onze glamping artikelen!

De term 'Glamping' is de laatste jaren ontzettend populair geworden en dat is ook niet vreemd. Het is een mooie combinatie van de vrijheid van het kamperen, het outdoor gevoel en het comfort van goed vakantie vieren. Gelukkig hebben wij een boel producten die goed aan deze combinatie kunnen bijdragen! Denk bijvoorbeeld aan onze picknicktafels, adirondack sets en tuinstoelen. Eén ding weet je in ieder geval zeker, bij ons vind je de juiste (tuin) meubelen qua stijl en onderhoud om jouw glampingtenten fantastisch in te kunnen richten.

Jouw glamping strak ingericht!

Wil je goed ontspannen achterover leunen en genieten van de warme zonnestralen? Dan zijn onze kunststof adirondack loungestoelen perfect! Deze kunststoffen variant heeft namelijk dezelfde uitstraling en zitcomfort als ons mahoniehouten icoon alleen met veel minder onderhoud! En dat is zeker een meevaller wanneer je een camping runt.

Naast de loungestoelen hebben we ook onze kunststof picknicksets en -tuinstoelen meegenomen. De picknicksets zijn gemaakt van aluminium onderstellen en voorzien van kunststof tafelblad en zittingen. Het voordeel van aluminium is dat het slechts een derde van het gewicht van staal heeft en dus makkelijk te verplaatsen is. BBQ of etentje ten einde? In tegenstelling tot een houten verlijmde “bierset” kun je deze set zonder problemen buiten laten staan.

Met onze kunststof tuinstoelen Paris voeg je nog een beetje kleur toe aan het geheel. De design stoelen zijn licht van gewicht, stapelbaar, gemakkelijk schoon te houden, onderhoudsarm en verkrijgbaar in 6 zachte pasteltinten die ontzettend mooi te combineren zijn met houten tafels!

Ben jij nou op zoek naar 'even niets' en heeft de camping jouw aandacht getrokken? Klik dan hier om te ontdekken wat Vakantiepark de Italiaanse Meren je te bieden heeft!

Fotoshoots

Bij MaximaVida steken we veel tijd en energie in het fotograferen van onze producten. Dit doen we om een zo reëel mogelijk beeld te geven van hoe het product er uiteindelijk bij jou thuis uit ziet maar ook om de verschillende toepassingen van onze producten te laten zien. Hoe het er op zo'n dag aan toe gaat? Dat zie je in dit filmpje!

Heb je nou net je huis verbouwd of besteed je veel tijd aan de inrichting van jouw huis of tuin en ben je supertrots op het resultaat?! Dan kun je deelnemen aan een fotoshoot van MaximaVida! Stuur een mailtje naar info@maximavida.com met een aantal foto's van de inrichting en wie weet komen wij in de toekomst wel een middagje foto's maken! We plaatsen de beelden op onze webshops, marketplaces en social media kanalen en sturen jou als je dat wilt de mooiste foto’s op! Uiteraard blijft je privacy gewaarborgd.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.