Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kamperen in stijl

Jouw glampingtent stijlvol inrichten?

Met de meubelstijlen van MaximaVida heb je jouw vakantiehuisje of safaritent ingericht in een handomdraai!

Meubelstijlen

MaximaVida heeft speciaal voor het inrichten van jouw glampingtent of vakantiehuisje verschillende meubelstijlen samengesteld zodat je in één keer kunt bestellen wat jij nodig hebt. Normaalgesproken hebben wij alle meubelen tijdens het seizoen op voorraad en je kunt zelf de aantallen en combinaties bepalen! Bij ieder artikel vind je uitgebreide informatie over het gebruik. het materiaal en het onderhoud. Ga jij voor een natuurlijke uitstraling of voor het kleurrijke alternatief voor je recreatie-accommodatie?

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen inrichting samen te stellen met artikelen uit ons assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informatie of advies nodig? Uiteraard! Mail ons op info@maximavida.com of geef ons een belletje, wij helpen je graag.

Kleurrijke stijl

Ben je op zoek naar een kleurrijke inrichting voor je vakantiehuisjes of tenten, kijk dan eens naar de meubelen in onze meubelstijl Kleurrijk. Metalen tuinstoel Max bijvoorbeeld is stapelbaar en verkrijgbaar in 7 kleuren! En wil je het helemaal afmaken, dan hebben wij een complete Max lijn met bijpassende tuinbanken, tafels én picknicktafels! KLIK HIER om gelijk alle artikelen in de Kleurrijke stijl te bekijken!

Max tuinset bij vakantiehuisje

Natuurlijke stijl

Het echte outdoor gevoel creëer je door een Natuurlijke stijl meubelen te gebruiken bij het inrichten van jouw glampingtent! Onze prachtige vurenhouten picknicktafels zijn al meer dan 20 jaar een begrip en verkrijgbaar in verschillende modellen, zelfs met rugleuningen! En mooi te combineren met o.a. onze Provence serie, gemaakt uit hetzelfde Noord-Europese hout. KLIK HIER om gelijk alle artikelen in de Natuurlijke stijl te bekijken!

glampingtent midden in het bos

Moderne stijl

Ga je voor een meer moderne look van jouw lodges, zoals hier op de foto de Crossover lodge van Creative Structures? Dan zijn onze aluminium en kunststof meubelen in Moderne stijl wellicht een geschikte keus. Aluminium picknicktafel Dex is bijvoorbeeld ideaal als je gaat voor design! KLIK HIER om gelijk alle artikelen in de Moderne stijl te bekijken!

Lodge met aluminium picknicktafel Dex

Stijl voor in de tent

De inrichting van de safaritent is misschien wel net zo belangrijk als de plek waar de tent staat. MaximaVida heeft niet alleen een breed assortiment tuinmeubelen in haar assortiment, maar ook diverse kasten, stoelen en tafels die hier uitermate geschikt voor zijn. Onze Finn lockerkasten hebben wij in verschillende modellen en kleuren. KLIK HIER om gelijk alle artikelen van Stijl in de tent te bekijken!

Kleding lockerkast voor binnen

Glamping

Glamping is de laatste jaren erg populair geworden en dat is ook niet gek. Het is een mooie combinatie van de vrijheid van het kamperen, het outdoor gevoel en het comfort van goed vakantie vieren. Het echte kampeergevoel met het comfort en de luxe van thuis! Hoe mooi is het om als ondernemer bij te kunnen dragen aan het maken van mooie herinneringen voor je gasten. Bij MaximaVida snappen we dat als geen ander. Ook wij houden van het genieten van het leven!

Maar waar vind je de juiste producten qua stijl en onderhoud om jouw glampingtenten in te richten en die bijzondere ervaring aan je gasten te kunnen bieden? Ben je op zoek naar een kleurrijke inrichting voor je tipitenten of ga je voor een meer moderne look voor je safarilodges? Misschien past hout wel veel beter bij jouw ideale tentinrichting. En als je dan weet voor welke stijl je wilt gaan, waar vind je de juiste stijl meubelen? Precies daarom heeft MaximaVida bovenstaande 4 verschillende meubelstijlen samengesteld zodat je in één keer kunt bestellen wat jij nodig hebt!

Glamping is het kampeergevoel met de luxe van thuis
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.