Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
houten picknicktafel met parasolk

Parasols en accessoires

Maak het zomergevoel compleet!

Parasols van MaximaVida zijn verkrijgbaar in maar liefst 7 kleuren en te plaatsen in vrijwel al onze picknicktafels. Voor het eenvoudig plaatsen van je parasol kun je gebruik maken van de door onszelf ontworpen metalen parasol houder. Deze schroef je vast onder je houten tafelblad of op je houten terrasplanken. Op deze manier hoef je niet te slepen met een zware betonnen parasol voet en kun je de parasol in hoogte met de zon mee laten zakken. MaximaVida parasols zijn gemaakt uit UV- bestendig doek maar om ze mooi te houden is het verstandig om een parasol beschermhoes mee te bestellen. Deze hoes is voorzien van een stok om hem over je parasol heen te schuiven, halsbrekende toeren voor bescherming zijn dus overbodig. De Jumbo, aluminium, polywood en inklapbare picknicksets hebben geen parasol opening.

Decoreer er op los!

Voorjaar of herfst, kerst of Valentijnsdag? Allemaal redenen voor jou om je interieur hier op aan te passen! Een decoratieframe is dan ideaal. Met het grootste gemak creëer je een hele nieuwe sfeer aan de eettafel. Iemand jarig in huis? Naast een versierde stoel zet je de jarige Job nog verder in het zonnetje door het decoratie frame feestelijk aan te kleden. Hierdoor wordt het verjaardag ontbijt toch nog een stuk specialer.

Ook buitenshuis zijn de decoratieframes goed te gebruiken. Met het grootste gemak bevestig je ze aan je inklapbare picknickset. Heerlijk lang buiten zitten in de zomer, je hangt wat lampjes aan het frame of wat dacht je van mooi kaarslicht. In een handomdraai heb je het hangen! Maar vergeet niet, alles kan je er aan hangen; Een paar mooie planten, leuke lampionnen of misschien wel gewoon heel praktisch en hang je een wespenvanger op!

Ben je een dierenliefhebber en vind je het leuk om vogels in de tuin te hebben? Dan kun je een mooie voederplek maken voor in de winter. Pindaslingers gecombineerd met een paar vetbollen en klaar is kees!

Hoe is zo’n decoratieframe dan precies te gebruiken vraag je je af? Nou super simpel. Heb je een tafelblad met een bladdikte tussen de 2 en 8 cm en met een maximale lengte van 250? Dan kun je het decoratieframe gebruiken. Je ontvangt dan van ons 2 staanders met een hoogte van 90 cm. Deze schroef je met een vleugelmoer op je blad. Daarnaast ontvang je dwarsligger, deze is uitschuifbaar tot 250 cm. Bang dat iemand zijn hoofd bezeerd aan de uitstekende stang? Niet nodig! De uiteinden zijn voorzien van een veilig bolelement.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.