Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Twee personen borrelen aan de inklapbare picknicktafel Berlijn whitewash

Picknicktafel inklapbaar

Praktisch, modern en makkelijk op te bergen!

Laat je inspireren door de MaximaVida lijn inklapbare picknicksets die je zowel voor binnen als buiten kunt gebruiken. Door de verschillende stijlvolle kleurcombinaties van hout en staal maken we van de ouderwetse biertafel set een moderne praktische eyecatcher! Alle banken en tafels zijn verkrijgbaar in de lengtematen 120 cm en 200 cm en geheel inklapbaar. Handig voor activiteiten en promoties op locatie, zeker als de ruimte beperkt is! Laat je inspireren door bijgaande foto's waarin je kunt zien hoe je de inklapbare banken en inklapbare tafels ook binnen kunt gebruiken. Ben je niet zo handig of heb je geen zin in monteren? Onze inklapbare sets hoef je na ontvangst alleen maar uit te klappen. Voor de banken zijn diverse 5 cm dikke kussens verkrijgbaar, onmisbaar om lekker te kunnen zitten!

Waarom een inklapbare picknicktafel handig is?

Los van het feit dat een inklapbare picknicktafel, ook wel bierset genoemd, er leuk uitziet zijn ze ook erg praktisch. Onverwacht extra gasten? Je bierset klap je uit en zet je neer en iedereen kan zitten. Ook voor kinderfeestjes zijn ze ideaal. Je kan de set makkelijk en snel neerzetten, zodat iedereen kan zitten. En wordt er geknoeid dan ga je even met een doekje over de tafel en alles is weer schoon. Om het nog leuker aan te kleden voor de kinderen kun je een decoratieframe bevestigen aan de inklapbare picknicktafel. Je hangt wat leuke slingers op en het ziet er gelijk feestelijk uit.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een inklapbare picknickset of bierset?

Kijk eerst goed naar de kleur die je wilt hebben. We hebben 4 verschillende opties:

  • De zwarte inklapbare picknickset
  • De olijfgroene inklapbare picknickset
  • De whitewash inklapbare picknickset
  • De blank gelakte inklapbare picknickset

De zwarte en de olijfgroene inklapbare picknicksets, tafels en banken zijn gemaakt om binnen te gebruiken. Door de kleur, de manier waarop de tafels en banken gemaakt zijn in combinatie met de extreme weersveranderingen van de laatste jaren (denk aan de extreem warme zomers die werden afgewisseld met hevige regenval) zijn ze niet geschikt om buiten te gebruiken.

Geef je een tuinfeestje of heb je onverwacht extra visite en wil je lekker buiten zitten? Dan zijn de whitewash en de blank gelakte inklapbare picknicksets een goede optie. Ze zien er leuk uit, zijn makkelijk in en uit te klappen en goed schoon te maken. Wel adviseren we ook hier weer om de tafel, bank of complete inklapbare picknickset na gebruik weer binnen op te bergen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.