Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida set inklapbaar Hamburg aluminium pool

Picknicktafel inklapbaar

Praktisch, modern en makkelijk op te bergen!

Laat je inspireren door de MaximaVida lijn inklapbare picknicksets die je zowel voor binnen als buiten kunt gebruiken. Door de verschillende stijlvolle kleurcombinaties van hout en staal maken we van de ouderwetse biertafel set een moderne praktische eyecatcher! Alle banken en tafels zijn verkrijgbaar in de lengtematen 120 cm en 200 cm en geheel inklapbaar. Handig voor activiteiten en promoties op locatie, zeker als de ruimte beperkt is! Laat je inspireren door bijgaande foto's waarin je kunt zien hoe je de inklapbare banken en inklapbare tafels ook binnen kunt gebruiken. Ben je niet zo handig of heb je geen zin in monteren? Onze inklapbare sets hoef je na ontvangst alleen maar uit te klappen. Voor de banken zijn diverse 5 cm dikke kussens verkrijgbaar, onmisbaar om lekker te kunnen zitten!

Toe aan wat vrolijkheid?

Met de MaximaVida picknicktafels heb je gegarandeerd een goede zomer. Heerlijk met vrienden lekker lang tafelen. Alles mooi aangekleed met een aantal van onze kussens en het decoratieframe waardoor het er super leuk uitziet. Naast onze mooie houten picknicktafels hebben we ook gekleurde picknicktafels. Hiermee worden je zomers nog zonniger.

Voor de echte liefhebbers van kleur hebben we een gele, een groene, een blauwe en een roze picknicktafel. Samen met een mooi bijpassend krukje of bijzettafel maak je het helemaal af. Wil je wel graag een gekleurde picknicktafel in je tuin, maar dan liever een iets neutralere kleur? Onze witte en zwarte picknicktafels zijn dan een goed idee. Iets minder opvallend maar wel net zo uniek.

Zomer voorbij, maar wil je dat zomergevoel behouden? Dat kan uiteraard! Met MaximaVida neem je Buiten gewoon mee naar Binnen en behoud je ook ’s winters dat zomergevoel. Heerlijk op zondag morgen ontbijten aan onze azuur blauwe picknicktafel. Of toch liever de zon gele of lente groene tafel? Voor het zomergevoel maakt het niet uit!

Kleine tip van ons; Houdt er bij hout altijd wel rekening mee dat het werkt. Zoals je misschien wel weet is hout een hygroscopisch materiaal. Dit houdt in dat het zich aanpast aan het weer. Hierdoor verandert de vochtigheidsgraad en het volume van het hout continu. Dit kan er voor zorgen dat het gaat scheuren en dat er onregelmatigheden in de verflaag kunnen ontstaan. Voor de 1 is dit de charme van het hout een ander ziet dit liever niet. Heb je dat liever niet? Kijk dan is bij onze onderhoudsvriendelijke aluminium tafels.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.