Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
klein MaximaVida riga tuinset zwart sfeer

Picknicktafel kleur

Trendy blikvangers voor binnen en buiten!

Onze gekleurde picknicktafels zijn een echte blikvanger op je terras, maar worden ook steeds vaker binnen gebruikt. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals groen, blauw, roze en geel. Wat dacht je van een gele picknicktafel om gezellig samen met je kinderen aan te ontbijten 's morgens? Ook op kantoor worden steeds vaker picknickbanken neergezet als lunchtafel, zie je jezelf al "indoor picknicken" met je collega's? Let op bij buitengebruik zullen de tafels onderhevig zijn aan weersinvloeden. Dit kan gevolgen hebben voor de verflaag. Heb je geen zin in onderhoud dan kun je beter kijken naar 1 van onze onderhoudsarme picknicktafels gemaakt van aluminium of polywood. Laat je dus voor aankoop uitvoerig voorlichten om teleurstellingen te voorkomen.

Snel een extra picknicktafel neer zetten?

Je keus is gemaakt en je hebt je gekleurde picknicktafel ontvangen. Super blij ben je ermee en je denkt nu alweer aan uitbreiding. Je hebt je eisen wel iets aangepast voor de volgende aankoop. Je wil iets dat wat makkelijker verplaatsbaar is, wat makkelijk op te bergen is en wat je mee kan nemen. Lastig denk je? Nee hoor, geen probleem! Onze inklapbare picknicksets zijn dan perfect en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De inklapbare picknicksets, of biersets zoals ze ook wel worden genoemd, hebben we in verschillende maten en in verschillende kleuren. We hebben de standaard blank gelakte set, daarnaast hebben we nog een zwarte, een legergroen set en de Scandinavian whitewas. Je kunt de set compleet bestellen, maar je kan ook of alleen de tafel of alleen bank bestellen. De onderdelen zijn al gemonteerd, dus na ontvangst is de set gelijk gebruiksklaar. Zeker de bankjes doen het binnen ook erg goed. Een mooi bankje voor in de hal of in op de slaapkamer, mooie plant er naast en je bent klaar.

Staat er binnenkort een kinderfeestje op de planning? Ook dan zijn onze sets ideaal. Je klapt ze makkelijk in- en uit dankzij het kliksysteem in het frame, nog een groter voordeel? Na een hoop geknoei is de tafel zo weer schoon dankzij de laklaag.

Een kleine tip nog van ons; berg de set op nadat je hem buiten hebt gebruikt. Het hout kan kromtrekken en je verflaag kan barsten door de weersinvloeden. Door hem op te klappen en binnen te bewaren voorkom je dit en heb je lang plezier van je set!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.